OliveX håber, du vil træne i Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: OliveX håber, du vil træne i Metaverse

OliveX bygger en Metaverse fitness i The Sandbox

OliveX bygger et fitness Metaverse i samarbejde med The Sandbox. Derudover vil virksomheden lancere en NFT-kollektion på 1.000 stykker kaldet “Gym Aesthetics”.

OliveX er en digital sundhedsvirksomhed, der har til formål at levere unikke oplevelser ved hjælp af gamification, play-2-earn strategi og augmented reality. OliveX opfordrer brugere til at komme i form ved at spille oplevelser i den virkelige verden. Til det formål bygger virksomheden et Metaverse, hvor brugere vil være i stand til at interagere med berømte coaches, brands og influencers.

OliveX er et af de første fitnessmærker, der lancerede en NFT-kollektion med en række værktøjer, såsom belønninger fra den virkelige verden. Hovedformålet med partnerskabet er at motivere så mange som muligt til at blive fysisk aktive. Mere end det planlægger virksomheden at inkorporere sine fitnesspartnere for at gøre sport og sundhed tilgængelig for alle.

Enkeltpersoner kan nu købe spilbare fitnessavatarer, der kan bruges i OliveX fitness Metaverse in The Sandbox. Samlingen indeholder 1.000 håndlavede kunstværker med mere end 97 træk. Hver NFT blev genereret programmatisk. Samlingen indeholder også eksklusive berømthedsavatarer, såsom den femdobbelte thailandske verdensmester Alain Ngalani.

Enkeltpersoner kan tilmelde sig dropets hvidliste ved at udfylde en form. OG Presale starter den 20. juni, mens offentligt salg vil være tilgængeligt fra den 22. juni.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Android 13 vil aktivere to operatørlinjer på et enkelt eSIM