Oculus-grundlægger Palmer Luckey tester Playstation VR2 og er “blæst væk”

Følgende artikel hjælper dig med: Oculus-grundlægger Palmer Luckey tester Playstation VR2 og er “blæst væk”

Playstation VR2Foto af Tima Miroshnichenko / Pexels

Oculus-grundlæggeren Palmer Luckey har testet Sony Playstation VR2 (PSVR2) og kom med nogle spændende kommentarer til VR-fans.

Som svar på et tweet fra direktøren for PlayStation Indies, Shuhei Yoshida, sagde Luckey, at han var “blæst omkuld” af det kommende VR-headset til Playstation 5. Han henviste også til den første version af Playstation VR og sagde, at det var “uden tvivl den største succes i generationen”, og at den nye model vil være “endnu bedre.”

Jeg blev blæst bagover, da jeg brugte PSVR 2 for nylig! Den første PSVR var uden tvivl den største succes i generationen, denne version vil gøre det endnu bedre.

— Palmer Luckey (@PalmerLuckey) 11. januar 2023

Playstation VR2-headsettet vil rulle ud den 22. februar, syv år efter lanceringen af ​​den første version, og vil inkludere nye VR-kommandofunktioner. Den nye teknologi vil medføre en højere omkostning for købere – en heftig $549,99, $50 mere end selve Playstation 5-konsollen.

Headsettet opgraderer til 4K HDR OLED-paneler med en opløsning på 2000×2040 og et synsfelt på 110 grader. Sammen med headsettet introducerede Sony også sine nye Orb-controllere med berøringsfølsom teknologi og haptisk feedback.

For nu er Horizon: Call of the Mountain den eneste bundtpakke med en officiel udgivelsesdato. Spillet (inklusive headsettet) vil også være tilgængeligt den 22. februar og vil koste $599,99. Brugere vil være i stand til at købe spillet separat, hvis de foretrækker det.

Sony annoncerede også en ladestation til headsettet, som vil koste $49,99. Andre spil, der endnu ikke har en officiel udgivelsesdato, inkluderer Ghostbusters VR, Crossfire: Sierra Squad, The Light Brigade, Jurassic World Aftermath Collection, After The Fall og mere.

I november har Palmer skabt et design til et VR-headset kaldet “OQPNVG”, der faktisk dræber dig, hvis du dør i et videospil. Headsettet har tre sprængladninger, der sigter direkte mod spillerens forhjerne. Hvis de aktiveres, tilintetgør de hjernen.

🔥 Anbefalede:  NetDragon Websoft - Verdens første virksomhed, der udnævnte en AI-drevet robot som dens administrerende direktør