Octav indsamler 2,65 millioner for at hjælpe med at mærke DeFi-transaktioner

Følgende artikel hjælper dig med: Octav indsamler 2,65 millioner for at hjælpe med at mærke DeFi-transaktioner

Montreal, Canada, 12. september 2023, Chainwire

Octaven DeFi-mærknings- og skatteafstemningsplatform, rejste et frø på $2,65 millioner for at hjælpe med at mærke DeFi-økosystemet og være “Quickbooks of crypto”.

“Der har ikke været en systematisk måde, hvor DeFi-fællesskabet kan dechifrere alle deres transaktioner fra blokudforskere og få deres data i ét praktisk dashboard,” sagde Mathieu Baril, medstifter og administrerende direktør for Octav. “Så det blev klart for os, at datamærkning mangler i DeFi”.

Octav ledes af Mathieu Baril & Luc Blackburn, som begge tidligere har arbejdet hos virksomheder som Zapper, Accedian Network og Otodata, før de startede Octav. Octav kan prale af en række værdsatte investorer, herunder Nascent, Polymorphic Capital, Parallel Studio, Spaceship DAO, Investmeows, Possible Ventures, Speedinvest, ACET capital, Paul Desmarais, CEO for Sagard Holdings, og Mark Zeller fra AAVE.

“Vi bygger platformen, der dechifrerer alle DeFi-transaktioner,” sagde Mathieu. “I dag er der mange virksomheder, der bygger DeFi-dashboards, men jeg tror ikke, at nogen går dybt i dybden for at give slutbrugeren alle data på en nem måde at forstå, og vi tror, ​​at den rigtige virksomhed skal have en komplet defineret database af alle DeFi-transaktioner, ikke kun en del af det.”

“Mange DeFi native værktøjer som Etherscan og Dune Analytics giver en masse rå data, hvilket er fantastisk, hvis du har den tekniske viden, men ikke fantastisk for de fleste DeFi-entusiaster,” bemærkede Mathieu.

“Etherscan giver dig ikke muligheden for at forstå præcis, hvilken transaktion du foretog, og med hvilken protokol du interagerede med, fordi den kun giver kontraktadressen og transaktionsfunktionen direkte fra den smarte kontraktkode.” Mathieu tilføjede. “Så hele økosystemet af værktøjer er i stykker, og DeFi-entusiaster kæmper med mangel på forståelse og spillebog. Det er virkelig, hvor den nuværende tilstand er, og vi forsøger at bygge noget for at løse dette over tid.”

🔥 Anbefalede:  Denon opdaterer sin netværksstreamer med HDMI og stort prisbug

Octavs DeFi-mærknings- og skatteafstemningsplatform inkluderer en DeFi-mærkningsdatabase, porteføljedashboard og dataanalyse såsom omkostningsgrundlag, fortjeneste og tab og betalte gebyrer. Det giver også alle, der bruger platformen, mulighed for at bidrage til DeFi-maskinlæringsalgoritmen kaldet “Hjernen” ved at mærke eventuelle ukendte transaktioner, der endnu ikke er en del af databasen. Når brugerbidrag er algoritmisk verificeret, skubbes opdateringen automatisk til alle Octav-brugere, der interagerede med den samme smarte kontrakt.

“Octav er i øjeblikket i beta med tusindvis af brugere, syv integrerede kæder og over 100 millioner transaktioner indekseret til dato”, sagde Mathieu. “Mens de første kunder er DeFi-strømbrugere, er Octavs klientbase “enhver, der nogensinde har interageret med en DeFi-protokol”, tilføjede Mathieu.

“Kapitalen vil blive brugt til at integrere flere kæder for at fange hele DeFi-økosystemet. Nye kæder lanceres i løbet af året, og nye protokoller lanceres ugentligt, så vi altid skal være på forkant med at fange de seneste protokoller, som DeFi-fællesskabet interagerer med.” sagde Luc. “Vi har begge arbejdet med startups før og forstår vigtigheden af ​​at levere ambitiøse mål med et slankt team.”

På lang sigt planlægger medstifterne at fokusere på at integrere med nuværende kryptoskatteplatforme, hvor Octavs database ville hjælpe som en før skat-facilitator og afstemme alle en brugers transaktioner, før de er klar til skattesoftware.

”For os er det virkelig todelt. Vi ønsker at gå fra et lille, tæt sammentømret fællesskab af DeFi-strømbrugere og udvikle den forretning,” sagde Mathieu. “Samtidigt har vi en hel strøm af revisorer, der venter på at betale for at bruge vores platform til at afstemme transaktioner til skatteforberedelse for deres kunder, vi tror, ​​det er her, vores gennembrud vil ske.”

🔥 Anbefalede:  At bære en fitness-tracker kan hjælpe dig med at opdage COVID hurtigere

Om Octav

Octav er en gratis og redigerbar dataanalyseplatform, der hjælper med at dechifrere Decentralized Finance (DeFi) investeringsaktivitet. Octavs bruger-kuraterede database forenkler DeFi for handlende, skatteprofessionelle og likvide aktivforvaltningsfirmaer, og fungerer som en før skat-facilitator for omkostningsgrundlag, overskud og tab og mere.

For mere information, besøg:

Internet side | Medium | x | Uenighed | Officielle dokumenter

Kontakt

Marketingchef
Stephen Edvi
Octav
[email protected]

Table of Contents