Nyt Play-to-Earn ED3N-spilhypes lanceres i Austin, TX

Følgende artikel hjælper dig med: Nyt Play-to-Earn ED3N-spilhypes lanceres i Austin, TX

via Instagram.

“Find astronauterne med planterygsække for at lære mere om ED3N,” skrev det seneste Tamagotchi-inspirerede spil fra SoCal-baserede Interplay Entertainment i en IG billedtekst denne uge. “Vi ses til Consensus!”

Billedet: to kvinder smilede i helt blå tøj, der minder om rumdragter, mens de holdt dåser med snavs med rigtige blomster ud af dem. De tog til Dcentral Conference gulvet i Austin, TX, i går for at promovere ED3N, et fascinerende nyt sci-fi evolutionært NFT-projekt, der blander multiplayer-spil med DeFi-principper. I sin fulde form vil spillet til sidst vokse til sit eget selvbærende økosystem. Det hele starter efter ED3N lanceres på et senere tidspunkt, TBD i år.

En 31. marts blogindlæg fra ED3N tilbyder mere baggrundshistorie til dette seneste projekt af det kreative team bag Interplay Entertainments Earthworm Jim TV-serie. “Efterhånden som Lizard Dominion har udvidet deres greb over stjernerne, har de benyttet lejligheden til at sende deres terraforming-dåser gennem stjerneporte,” lyder udgivelsen. “Inde i hver 3D-gengivet dåse (komplet med sin egen oprindelse og viden) er der et programmatisk genereret enkelt frø eller larve fra en fremmed planet.”

Deres bestræbelser vil blive lanceret med en Ethereum-baseret NFT-samling af 10.000 unikke dåser med snavs – som projiceret ud i rummet af Lizard Dominion. Hver variation stammer fra en af ​​60 planeter i det kanoniske Earthworm Jim TV Series-univers. “Inkubationsfasen begynder, når den første dåse NFT er præget,” forklarer ED3N’s websted. “På et tidspunkt efter den sidste dåse NFT er præget, kan dåserne åbnes for at fremskride ED3N’s gameplay-fase.”

Inde i disse dåser vil nye ejere opdage spirende organismer – enten planter eller larver. “Hver vil vokse og udvikle sig i realtid takket være jordens unikke mineralegenskaber,” står der i blogindlægget. “Gennem interaktion og gameplay vil brugerne være i stand til at udvikle dåsens indhold til noget langt større. De bliver også nødt til at overveje sult, tørst, sollys og stråling for at holde deres frø eller larve glade og sunde.”

🔥 Anbefalede:  Zalando annoncerer en ChatGPT-drevet modeassistent; Beta lanceres i foråret

ED3N klassificerer væsner, der er skabt ud fra disse originale 10.000 NFT’er, som 1. Gen. “Hver 1. Gen-skabning stammer fra en af ​​8 forskellige planettyper: Vand, Is, Rock, Green, Fire, Gas, Electric og Shadow,” siger deres websted. “Planettyper er underkategoriseret efter de typer af ioner og mineraler, de omfatter. Disse varianter har en indflydelse på den genetiske sammensætning af deres beboere og påvirker deres overlevelsesevne i forskellige miljøer.” Ejere kan også manipulere seks atmosfæriske elementer, fra lys og temperatur til tyngdekraft, såvel som endda musik, for unikt at forme deres egne kreationer.

Prøvedåser fra ED3N-stedet.

Når først disse 1. Gen-væsener blomstrer, kan spillerne begynde at arbejde sammen. “Gennem krydsningsfunktioner, genetiske boosts og sporer kan skabninger fusioneres eller muteres til mere komplekse livsformer,” siger ED3N’s websted. 1. Gen skabninger kan aldrig dø. De vil dog have magten til at afføde 2. generations skabninger. Disse vil være unikke og mere varierede, men også mere skrøbelige. Efterhånden som 1. generations ejere sælger deres 2. generations kreationer til nye spillere, der køber ind i spillet den eneste vej tilbage, vil ED3N’s befolkning naturligvis stige.

Flere spillere betyder flere forbindelser. De kan slå sig sammen for at danne en vild eller kunstig have, sammenlignet med gruppespil. Når banden topper mere end ti medlemmer, styres den ved en afstemning, DAO-stil. “Hive vil give mulighed for at et bredere og større antal gener kan blandes,” siger ED3N’s websted. Indsats incitamenter til skabelsen af ​​2. generations skabninger, så nye spillere kan bringes ind i fællesskabet.”

Til sidst vil ED3N give en selvbærende Play-to-Earn-model. “På et fremtidigt udviklingstrin er vores mål at lancere en valuta i spillet: DIRT-mønten, som kan tjenes ved at satse ED3N NFT’er,” siger deres side også. “DIRT-mønt kan bruges til at købe nye gener fra det genetiske marked og/eller udføre monetære transaktioner i ED3N-økosystemet.”

🔥 Anbefalede:  Niantic annoncerer nyt NBA-spil i tide til sommer

Ethvert kendt univers inkorporerer entropi – livet kan ikke vare evigt. “Vores planer tillader på samme måde ikke ubegrænsede kombinationer, genetiske mutationer eller vækst,” siger deres websted. “Gen købt på det genetiske marked kan enten være DNA-assimileret (til) eller DNA-lagret (fra) til mulig brug senere.” Lagring af for mange gener forårsager et brud, der enten kan resultere i formodet død eller “fantastiske mutationer.”

“Efter lanceringen af ​​det fulde spil vil ED3N-væsner afspejle deres ejeres individuelle besættelser og personligheder,” siger ED3N’s websted, der peger på mulighederne. I sidste ende har dets spillere og investorer selvbestemmelse. “Man kunne konstruere en gotisk blomst, slå sig sammen med andre for at bygge store selvlysende skove, der nynner kryptiske melodier, eller bare pleje skabninger i alle former og farver.”

Forudgivelsen Hvid liste er åben, og prægningen vil angiveligt snart begynde – din mulighed for at deltage i en interessant samfundssimulering, indbegrebet af den biologiske proces med at bygge et økosystem. Du kan også deltage i ED3N’s Discord og se deres giveaway-app, der fejrer spillets truende lancering med eksklusive NFT-giveaways på Polygon og en chance for at vinde DIRT-point ved at hjælpe med at vokse det spirende fællesskab.

Læs relaterede indlæg: