Nyt Crypto VC-firma Credibly Neutral lancerer Early Stage Builder-Led Fund med fremtrædende Blockchain-medstiftere som Limited Partners

Følgende artikel hjælper dig med: Nyt Crypto VC-firma Credibly Neutral lancerer Early Stage Builder-Led Fund med fremtrædende Blockchain-medstiftere som Limited Partners

Credibly Neutral, et nyligt lanceret VC-firma, har i dag løftet sløret for en venturefond på 5,5 millioner dollars i en tidlig fase af byggeri. Medstiftet af Lisa Cuesta og Viktor Bunin, vil Credibly Neutral investere $50.000-$250.000 i protokoller, infrastruktur og krypto-SaaS-løsninger.

VC-firmaet har tiltrukket en liste over prominente web3-investorer og -stiftere, der er blevet dets Limited Partners. De omfatter medstifterne af Solana og Polygon samt investeringsfirmaet Joseph Lubin, som var med til at stifte Ethereum og grundlagde ConsenSys.

Forklarer, hvad en bygherre-ledet fond er, Credibly Neutral sagde at dets grundlæggere er “byggere først, investorer dernæst.” Cuesta er i øjeblikket COO hos Aztec Protocol, som bygger en fuldt programmerbar krypteret zkRollup, mens Bunin leder Protocol Operations-teamet hos Coinbase Cloud. Begge stiftere sagde, at de ikke siger deres daglige job op og ikke har nogen ambitioner om at være fuldtids VC’er.

“Lisa og jeg er ikke generalistiske VC’er. Vi har dyb, omfattende ekspertise inden for nogle få nicheområder, og intet ud over det. Vi investerer kun i protokoller, infrastruktur og krypto-SaaS-løsninger, fordi det er det, vi ved bedre end nogen anden, og hvor vi kan levere massiv værdi til vores grundlæggere. Vi investerer ikke i spil, NFT’er, DAO’er, forbrugerapps og andet, der ligger uden for vores kernekompetence.”

Bunin skrev i en blogindlæg annoncerer venturefonden.

Cuesta og Bunin startede Credibly Neutral for at omsætte deres erfaring i kryptorummet til at fremme økosystemet. VC’s afhandling er inspireret af “troværdig neutralitet” i mekanismedesign; en troværdig neutral mekanisme diskriminerer ikke for eller imod bestemte personer.

🔥 Anbefalede:  Canva afslører Suite af AI-drevne designværktøjer i sin Visual Worksuite

“I tilfælde af protokoller betyder troværdig neutralitet, at protokollen er retfærdigt fordelt, censur-resistent,” VC-firmaet forklaret på Twitter. “I tilfælde af infrastruktur og SaaS betyder det udvikling af værktøjer og produkter, der muliggør innovation og giver åben adgang, hvor virksomheder som Cloudflare tjener som et stærkt eksempel.”

Credibly Neutrals investeringsområder inden for infrastrukturstakken inkluderer lavniveauprotokoller såsom L1 og L2 blockchains og højere niveauprotokoller såsom DeFi og MEV, der er nødvendige for at indbygge brugere og virksomheder til at kryptere. VC vil også investere i udviklerværktøjer som API’er og SDK’er, sikkerhedssoftware, der reducerer brugerrisiko, analyseværktøjer, fiat rails og mere.

Venturefonden har investeret i seks web3-projekter til dato, herunder Hyperlane, Skip Protocol, Monad, Towns, Blockaid og et projekt i stealth. Aspirerende grundlæggere, der bygger og indsamler penge i kryptoområdet, kan nå ud til Credibly Neutral på TwitterTelegram og e-mail.

Læs mere: