NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion ‘Punk 1338’

Følgende artikel hjælper dig med: NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion ‘Punk 1338’

NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion 'Punk 1338'Fra samlingens lookbook.

Kommercielle rettigheder gik live for CryptoPunks-fællesskabet i mandags, og indehavere lancerer allerede deres egne projekter. NYC-baseret livsstilsmærke HNDSM har lige annonceret deres ‘Punk 1338′ kapselsamling af grafiske t-shirts, sweatshirts og stearinlys, alt sammen centreret omkring den hjertevarme punk, som medstifter AJ Jamani har.

Nu behøver du ikke bruge en umulig mængde ETH for at gentage denne elskelige punk. “Med indkøb af høj kvalitet og serigrafi forsøgte HNDSM at forene verden af ​​fysiske varer med digital kunst for CryptoPunks-fans,” står der i brandets udgivelse. De tilbyder et enkelt valg mellem en sort eller hvid t-shirt. Hættetrøjen kommer kun i sort, og det samme gør det minimalistiske ‘Be Well’ Candle, som udsender duftnoter af eg, rav, valnød og appelsinskal.

Punk 1338 stjerner på hver genstand, kun fremhævet af en lille, ren type, der viser firmanavnet og den populære web3-sætning “HODL ME”. I udgivelsen kalder HNDSM dette krypto-slang for “en indtagende måde for Punk 1338 at sige ‘hold på og slip aldrig.”

“Psykisk sundhed er et stort fokus for os med vores ‘Be Well’-beskeder, som findes på stearinlyskarret,” fortalte medstifter Nunu Jamani til Metaverse Post. Pressemeddelelsen siger, at denne lille berøring “tjener som en påmindelse om at tage tid til jordforbindelse og balance uden for det digitale rum.”

NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion 'Punk 1338'Lyset ‘Vær godt’.

“AJ købte sin Punk for nylig i maj 2022,” fortsatte Nunu. “Vi er kunstsamlere og er i gang med at flytte noget af vores fysiske kunst til digitale aktiver.”

Af alle de projekter, AJ stødte på under sit dybe dyk i NFT’er, fremstod CryptoPunks som det mest spændende – især for sin følelse af fællesskab og historiske status blandt de tidligste blockchain-kunstbestræbelser. “Efter endeløs søgning gennem CryptoPunks-markedspladsen, koblede jeg mest til Punk 1338,” siger han i udgivelsen. “Det betyder meget at se min hudtone repræsenteret i kunsten, og jeg elsker hans smil, som er en ret sjælden egenskab, der kun findes hos 2% af punkere.”

🔥 Anbefalede:  Deal Flow (9. februar): Min udendørsside, Flippa-websted, 12 domæner
NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion 'Punk 1338'Sort hættetrøje fra kollektionen.

Grundlagt i 2010 i NYC, HNDSM (udtales “handsome”) skaber en balance mellem præcist håndværk og bohemeværdier på tværs af unisex smykker, tøj og udvalgte boligartikler. “Inspireret af store globale byer,” står der på deres side. “Bringer funktionalitet og sjov ind i hverdagen.” Der er en vandringslyst til den livsstil, de deler – smykker fungerer som souvenirer, stearinlys simulerer rejser derhjemme, og deres tøj fremmer bevægelse.

“Vi ser vores CryptoPunk 1338-kapsel som en forlængelse af det, vi skaber på HNDSM,” sagde Nunu. “Med hensyn til punk-grafikken afspejler det noget, som vi som grundlæggerne er dybt begejstrede for – både med hensyn til NFT’er bredt såvel som den historiske betydning af CryptoPunks.”

NYC-baseret HNDSM lancerer tidlig CryptoPunks kapselkollektion 'Punk 1338'Nærbillede på den hvide t-shirt.

Nu deltager HNDSM i CryptoPunks-arven. “Vi har bestemt planer for fremtidig ekspansion relateret til web3-merchandise,” sagde Nunu. “Vi har flere produkter i pipelinen – både ved at bruge vores CryptoPunk såvel som yderligere NFT-projekter, vi er fans af.”

Nunu og AJ Jamani ser synergier i horisonten, når andre indehavere lancerer deres egne projekter – hvilket forstærker fællesskabet mellem CryptoPunks-samlere.

“Ud over at bruge NFT’er, som vi ejer, er vi åbne for at samarbejde med andre indehavere,” sagde Nunu. “Som en virksomhed, der har eksisteret i over ti år med ekspertise inden for design og produktion af tøj, smykker og stearinlys, tilbyder vi også andre NFT-indehavere muligheden for at skabe fysiske varer til deres digitale aktiver.”

“Med hensyn til nytte, vil tidlige tilhængere af kapslen have adgang til fremtidige HNDSM fysiske drops såvel som NFT’er,” sagde Nunu.

Det er et spændende nyt kapitel for CryptoPunks. Tjek ud HNDSM’s Punk 1338 samling for at mindes begivenheden.

🔥 Anbefalede:  Web3 Game Launcher HyperPlay går live i offentlig tidlig adgang

Læs relaterede indlæg: