Nya mörka lägesikoner kan komma till din iPhone och iPad

Ett nytt varumärke som registrerats av Apple visar en unik, men ändå välbekant Apple Music-logotyp i Dark Mode. Även om vi fortfarande inte vet det verkliga syftet bakom detta varumärke, öppnar en Apple Music-logotyp i Dark Mode upp möjligheten att Dark Mode-ikoner kommer till dina Apple-enheter inom en snar framtid.

Naturligtvis kanske många av er redan känner igen den här logotypen. Samma Apple Music-logotyp med svart bakgrund är den nuvarande logotypen för Apple Music for Business-tjänsten. Det är en tjänst som tillhandahålls av Apple i samarbete med PlayNetwork där företagare kan använda för att skapa spellistor för kunderna att njuta av.

Dessutom har Apple också registrerat ett varumärke för den figurativa versionen av Apple Music for Business i Kina och USA, vilket ger oss möjligheten att företaget kommer att använda denna ikon exklusivt för denna tjänst.

Ändå, med de senaste Apple-enheterna som har Dark Mode-funktionen aktiverad, det är inte bara en favorit för många Apple-fans, utan det hjälper också till att öka din iPhones batteritid, det är möjligt att Apple funderar på att lägga till nya saker till detta läge i en framtida uppdatering.

[The information provided in this article has NOT been confirmed by Apple and may be speculation. Provided details may not be factual. Take all rumors, tech or otherwise, with a grain of salt.]

Relaterade Artiklar

Back to top button