Ny Memecoin LOVESNOOPY har til formål at stjæle PEPEs krone og blive Meme-konge

Følgende artikel hjælper dig med: Ny Memecoin LOVESNOOPY har til formål at stjæle PEPEs krone og blive Meme-konge

Seattle, USA, 11. maj 2023, Chainwire

En ny memecoin er dukket op med mere end 70 års historie bag sig og målet om at aflive nuværende meme-konge PEPE. $LOVESNOOPY er et meme-token med et Snoopy-tema understøttet af fans kærlighed og bevæbnet med formidabel meme-kraft. Med en fandom, der er vokset gennem generationer, er den forventede effekt af $LOVESNOOPY høj.

$LOVESNOOPY er den seneste i en lang række af dogcoins, herunder Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), FLOKI (FLOKI) og Baby Doge Coin (BabyDoge). Snoopy-tema-tokenet kommer på markedet på et tidspunkt, hvor interessen for memecoins er på det højeste i to år. Omsætningen af ​​meme-mønter nåede 2,3 milliarder dollars i sidste uge, det højeste siden maj 2021

Det officiel hjemmeside af $LOVESNOOPY understøtter alle sprog i verden, inklusive engelsk, arabisk, kinesisk, japansk, fransk, tysk og vietnamesisk, hvilket viser dets globale ambitioner. $LOVESNOOPY har gjort en stærk entré på scenen ved at handle på Uniswap og annoncere noteringer på fem centraliserede børser (CEX’er). Dens hurtige stigning har givet anledning til spekulationer om, at den hurtigt kunne stige til at blive en blue-chip-spiller i memecoin-verdenen.

Siden sin debut har $LOVESNOOPY fanget opmærksomheden hos kryptovaluta-investorer og har hurtigt fået fodfæste på markedet. Iagttagere vil følge nøje med for at se, om det kan overgå Pepe-token og Dogecoin og hævde sin position som ‘Meme King’ midt i strømmen af ​​konkurrenter.

Om $LOVESNOOPY

Den vigtigste nytte af $LOVESNOOPY er at etablere et levende og passioneret meme-fællesskab, som vi kan omfavne af hele vores hjerte. LOVESNOOPYs vej til global dominans er enkel! Bare nyd og ‘ELSKER SNOOPY’! Jo flere mennesker nyder og ELSKER SNOOPY, jo mere uudslettelig vil hans arv som et elsket meme blive.

🔥 Anbefalede:  FableStreet - En startup, der laver skræddersyet arbejdstøj til kvinder ved at bruge algoritme
Kontakt

Jeg ELSKER SNOOPY team
[email protected]

Table of Contents