NY hus vil blive solgt som en NFT

Følgende artikel hjælper dig med: NY hus vil blive solgt som en NFT

ejendomFoto af Maria ZieglerUnsplash

Det amerikanske ejendomsfirma Okada & Company har noteret sin første kommercielle ejendom som en NFT på OpenSea markedspladsen med en ETH 15.000 tag-pris, i et forsøg på at finde nye måder at anvende non-fungible tokens (NFT) i ejendomshandler. Ifølge firmaet giver NFT køberen eksklusive rettigheder til at “erhverve bygningen, alle dens brugsrettigheder og relaterede skødeaftaler.”

“Salget af NFT garanterer ikke fuldførelsen af ​​ejendomshandelen, og det indikerer heller ikke overdragelsen af ​​skødet eller ejendomsretten på grund af ejendomssalgets karakter.” Det bemærkede, at “den sædvanlige ejendomsproces stadig skal afsluttes.”

Ifølge ejendomsmægleren vil der kun være én token for denne transaktion, og den vil blive oprettet på Ethereum-netværket. “Men da vi lancerede salget af ejendommen for tre-fire dage siden, er vi stadig i startfasen af ​​salget,” sagde Chris Okada, CEO for Okada & Company, til Cryptonews.com, “vi har allerede haft interessetilkendegivelser. ved at købe bygningen fra en række personer.”

I mellemtiden mente nogle industriobservatører, at Okada udnytter salget til at gøre sine aktiviteter mere gennemsigtige for mulige købere, som svar på virksomhedens seneste bestræbelser.

“Jeg gætter på, at det er et marketingtrick, men kan du se en bygning handle som nft? På blockchain+ handelshænder kan købere straks undersøge skødet, NOI og lejerblandingen. Er det virkelig ti år tilbage? 15? “Når det her sker, vil jeg være syg,” tweetede Web 3-investor Benjamin Cohen.

Aftalen indikerede ifølge Compound Labs grundlægger Robert Leshner, at fast ejendoms fremtid var on-chain.
“Denne ejendom blev sidst solgt for 16,25 millioner dollars for syv måneder siden; det er nu annonceret til 15.000 ETH. Det ville være et NFT-flip at huske!” ifølge forretningsmanden.

🔥 Anbefalede:  Apples A17-chip kunne have en enorm 3nm-opgradering, men kun for nogle iPhones

Læs relaterede indlæg: