NVIDIA-demoer 3D-scener i Omniverse XR med strålesporing i realtid

Følgende artikel hjælper dig med: NVIDIA-demoer 3D-scener i Omniverse XR med strålesporing i realtid

Demo af ray-tracing action fra NVIDIAs video

NVIDIA laver spændende arbejde i det udvidede virkelighed (XR)-rum, og det seneste eksempel, demonstreret i Omniverse XR-videoen ovenfor, er noget, chipproducenten siger, er “den første fuld-fidelity, fuldt strålesporede VR.” Strålesporing er en processorintensiv måde at genskabe den måde, lys kan virke på i den virkelige verden og er et potent værktøj til at forbedre enhver form for fordybende virtual reality-oplevelse.

Virksomheden beskriver Omniverse XR som en “immersive spatial computing-app, der gør dig i stand til interaktivt at samle, belyse og navigere i Omniverse-scener i realtid, individuelt eller i samarbejde med et team.” Den er i øjeblikket understøttet til brug med Oculus Touch og HTC Vive.

Selvom gengivelse af lys i realtid er et fascinerende eksperiment, der peger vejen mod fremtiden for brug af XR, er der nogle forhindringer, der står mellem NVIDIAs eksperiment og dette ved at blive et almindeligt træk ved Web3-apps. Den største udfordring er den nødvendige computerkraft. Virksomheden har angivet, at optimal ydeevne kræver to RTX 3090-kort. Selvom Omniverse XR har indbygget statisk foveated-gengivelse for at forbedre ydeevnen, gengiver den kun det, der er i midten af ​​objektivet i fuld opløsning.

NVIDIA siger, at dette er en helt “unik tilgang” til at etablere et XR-miljø i realtid, og chancerne er gode, at det en dag kan blive standard. Men vi bliver nødt til at vente, indtil kommercielt tilgængelig computerkraft er klar til opgaven med at skabe fotorealistiske rum, og for gennemsnitlige forbrugere er vi der ikke endnu.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Fra Bigcommerce til 3dcart: Med Flipo Group, Ltd.