NVIDIA annoncerer succesfuldt virtual reality-samarbejde over 5G

Følgende artikel hjælper dig med: NVIDIA annoncerer succesfuldt virtual reality-samarbejde over 5G

NVIDIA annoncerer succesfuldt virtual reality-samarbejde over 5G

Chipproducenten NVIDIA har kombineret edge computing med 5G-aktiveret virtual reality (VR) for, hvad virksomheden betegner som et proof-of-concept, der demonstrerer, hvordan to teams af ingeniører adskilt af op til 70 miles kan samarbejde, som om de arbejder i samme rum sammen.

Ved at bruge NVIDIA GPU’er, RTX Virtual Workstation-software og CloudXR-teknologi så eksperimentet ud til at bevise, at ingeniører kan bruge VR til at udføre virtuelle opgaver, der svarer til, hvad de ville gøre, hvis de arbejdede sammen. Dette kan resultere i større effektivitet og hurtigere projektudvikling.

Eksperimentet fandt sted hos Hyperbat, Storbritanniens største uafhængige batteriproducent med fokus på elbilindustrien. Ingeniørholdene var baseret i Wantage og Coventry, mens de arbejdede sammen på et digitalt gengivet EV-batteri. Hyperbat-teamet arbejdede sammen med virksomheder, herunder BT, Ericsson og Qualcomm ud over NVIDIA for at sætte samarbejdet sammen.

Med hensyn til projektet indikerede NVIDIA, at virksomheden mener, at arbejdet med en VR-baseret digital tvilling kunne strømline og afklare hele processen. Det kan også hjælpe ingeniører med at slå sig sammen uanset deres placering for at tackle problemer, der opstår, mens de designer nye batterier. I sidste ende handler det også om at spare penge, da denne form for samarbejde på sigt kan koste mindre for de involverede virksomheder.

Marc Overton, administrerende direktør for BT’s Division X, sagde “Denne digitale tvillingløsning hos Hyperbat er fremtiden for fremstilling. Det viser, hvordan et privat 5G-netværk kan danne grundlag for en lang række nye teknologier, som kan have en virkelig transformerende effekt i form af samarbejde, innovation og fremskyndelse af fremstillingsprocessen.”

🔥 Anbefalede:  NFT-projektet Deadfellaz annoncerer partnerskab med Wrangler Jeans

Auganix, et XR (extended reality) websted, har mere om, hvordan 5G figurerede i billedet:

NVIDIA bemærkede, at det 5G-aktiverede VR-headset, der bruges til proof of concept, er drevet af Qualcomm Snapdragon XR2-platformen og giver brugerne en ubundet oplevelse, der kan lanceres med blot et enkelt klik. Med løsningen designet specifikt til at imødekomme alle udfordringerne i den udvidede virkelighed, kræver det ikke en langvarig opsætning eller import og eksport af data. Designere kan blot tage deres headset på og gå direkte i gang.

Det er også værd at bemærke, at dette kan være et signal om, hvor VR også er på vej hen for forbrugerne, da kommunikationsgiganter fortsætter med at forbedre 5G-teknologien. Til sidst kan det forbundne VR-headset virke lige så hyggeligt som en drejelig telefon.

Læs relaterede indlæg: