NowHere er vært for “Women Of The World” NFT-kunstudstillingen

Følgende artikel hjælper dig med: NowHere er vært for “Women Of The World” NFT-kunstudstillingen

Værker fra Afrika med i “Women Of The World”. Foto af Vittoria Benzine.

Mens NFT.NYC nærmer sig sin afslutning her i Big Apple, er der stadig nogle få briller at se – som “Women Of The World”, et NFT-kunstshow, der understøtter en robust feminin tilstedeværelse i Web3. Præsenteret af Uendelige objekter og STARTBAHN med kuratering fra Studio som vi erfremhæver udstillingen 130 nye og etablerede kvindeidentificerende kunstnere fra hele verden.

Studio As We Are tog tilsyneladende input udefra, da de valgte, hvilke kunstnere der skulle med. “I takt med at listen over deltagende kunstnere voksede, voksede også nomineringerne,” står der i udstillingens pressemeddelelse. “Vitrineskabet afslører en dybt fælles mission om at fejre og opløfte kvinder fra alle lommer i verden, som resulterede i en kurateret udstilling.”

“Women Of The World” åbnede for travle folkemængder torsdag den 23. juni som en del af et større galleri gennem SoHo i harmoni med denne uges konference. Gruppeshowet kan ses til og med lørdag den 25. juni kl Ingen steder, “et multifunktionelt knudepunkt for New York City-baserede japanske skabere på tværs af alle discipliner,” som galleriets egen beskrivelse siger. NowHere eksisterer “for at hjælpe nye talenter med at udforske deres maksimale potentiale ved at give dem midlerne til at fremvise deres praksis og udvide deres netværk.”

Hvis navnet NowHere lyder bekendt, er det sandsynligvis fordi det banebrydende galleris kreative udforskninger allerede har krydset Web3, som deres meget roste præsentation af exonemos “Metaverse Petshop” på NADA New York i maj sidste år.

Selvom NowHere typisk fokuserer udelukkende på japanske kunstnere med base i New York, springer “Women Of The World” ud over grænserne for en enkelt oprindelseshistorie og præsenterer kunstnere fra alle syv kontinenter. Showet er organiseret som sådan – kunstværker skinner på Infinite Objects elegante udstillinger, alle arrangeret efter kontinent. Medfølgende vægtekster viser den forholdsmæssige mængde af verdens befolkning, der bor på hvert sted, sammen med yderligere detaljer om udvalgte kunstværker og citater fra udvalgte kunstnere.

🔥 Anbefalede:  Her er hvordan Nvidia forsvarer sin RTX 4060 Ti's hukommelseskontrovers

Denne strategi markerer en interessant måde at organisere en udstilling på. Det skaber spænding mellem ønsket om at finde de stilistiske motiver, der forener en region, samtidig med at man værdsætter de forskelligartede perspektiver og smage, der findes i den.

Arbejder fra Europa. Foto af Vittoria Benzine.

Showets pressemeddelelse giver mere indsigt i denne kuratoriske tilgang, som “fremhæver, at der er styrker i tal globalt.” For eksempel står der, “Asien udgør 60 % af verdens befolkning svarende til omkring 76 fremhævede kunstnere i showet, efterfulgt af Afrika, der udgør 18 % af verdens befolkning, hvilket svarer til 26 fremhævede kunstnere, og så er Europa 10 % og så videre og så videre.” Arrangørerne håber, at dette show inspirerer samlere “til at komme og opdage de grænseløse, nysgerrige og kreative kvinder i verden, der laver NFT’er.”

Juryen er stadig ude på, hvad det præcist vil sige at “lave NFT’er”, som ofte kunstnerisk består af den slags digitale mediekunstnere, som allerede har arbejdet i i årtier. Nogle gange, som med “Metaverse Petshop”, inddrager blockchain-teknologi værkets udførelse, så det bliver en del af mediet. Men her er “NFT-kunst” mere et æstetisk-levende visuelt soundbites, der funkler på tværs af skærme. Slanke rammer fra Infinite Objects pakker disse kunstværker med respekt for den omhu, der ligger i dem.

Hvert stykke argumenterer stærkt for den kunstneriske integritet af dette øjebliks æstetik, men Metaverse Post elskede især bidrag fra Rayan Elnayal, Død Mågeog Johannah Bird. Fortæl os din.

Større spotlight på arbejde af Johannah Bird ved udstillingen. Foto af Vittoria Benzine.

“Vi er begejstrede for at samarbejde med STARTBAHN, Studio As We Are, NowHere Gallery NYC og Indie Village for at kaste lys over det utrolige fællesskab af kvindeidentificerende NFT-kunstnere fra hele verden,” sagde Roxy Fata, COO for Infinite Objekter. “At værdsætte forskellige perspektiver er kernen i vores kultur hos Infinite Objects, så det har været en glæde for os at bringe til live. Det er så vigtigt at anerkende kvinderne, der indvarsler den nye bølge af digital kunst, og vi kunne ikke være gladere for at give dem en platform til at gøre det.”

🔥 Anbefalede:  Sådan reduceres billedstørrelsen i iPhone i 2023 (trin for trin guide)

STARTBAHN har skabt sig et navn ved at tilbyde blockchain-kunstsamlingsstyring til kunstverdenen. Deres beskrivelse siger, at de er “en førende japansk kunstteknologivirksomhed, der sigter på at berige samfundet ved at levere den teknologi, der er nødvendig for kunstnere og dem, der er involveret i kunst og kreative industrier rundt om i verden.” De driver også Startrail, “en bæredygtig og skalerbar blockchain-infrastruktur, der sikrer pålideligheden, ægtheden og sporbarheden af ​​kunstværker – fra fysiske værker såsom malerier, skulpturer og installationer, til digitale værker baseret på data såsom billeder, video og lyd .”

Afslut denne uges konferencefestligheder på 40 Wooster Street i SoHo – et kvarter, der potentielt vokser til NYCs kryptokunsthovedstad sammen med store navne som SuperRare. Remote fans kan også finde showet udstillet på Indie Village Metaverse.

Læs relaterede indlæg: