Nonvoice og Born2Global Center går sammen i MoU

Følgende artikel hjælper dig med: Nonvoice og Born2Global Center går sammen i MoU

Florida-baseret appudviklerbureau Ikke-faktura annonceret i dag de er gået sammen med Born2Global Center–en fuld cyklus serviceplatform med hovedkvarter i Seoul, Sydkorea – for at bringe 5G- og Metaverse-applikationer til et endnu bredere publikum. Born2Global administrerende direktør Jongkap Kim har netop underskrevet et Memorandum of Understanding (MoU) med Nonvoice CEO Simon Buckingham “i anerkendelse af [the] vigtigheden af ​​at støtte innovative Augmented Reality- og 5G-appudviklere.”

Aftalen markerer blot det seneste bevis på, at spil er Metaverses hotteste nuværende grænse.

Nonvoice har repræsenteret app-udviklere siden 2020. De fokuserer på at bringe web2-spil- og AR-udviklere ind i 5G- og blockchain-området. Bemærkelsesværdige kunder inkluderer Leo AR app og World League Live! Fodbold. Nonvoice-bureau har også et søsterselskab, der hedder Nonvoice Ventures “der giver adgang til kapital til innovative forbruger- og virksomheds-5G- og Augmented Reality-apps (AR) i verdensklasse.”

Etableret 2013 i Pangyo–Koreas eget Silicon Valley–Born2Global Center opererer under den koreanske regerings Ministerium for Videnskab og ICT for at fremme og fremme succesen for deep-tech startups i hele landet. “Med vores omfattende iværksætternetværk, Product-Market-Fit (PMF)-konsultationer, globale markedsadgangsstrategier, globale målmarkedsberedskabsprogrammer og community workspaces, tilbyder vi en omfattende global løsningspakke af tech-matching og startup-fondsinitiativer,” deres websted siger.

Efter Nonvoice og Born2Global Centers uforpligtende MoUkan app-udviklere repræsenteret af det koreanske firma nu tilføje deres applikationer til Nonvoice Metaverse-en proprietær 5G-platform, der hidtil har “integreret og samlet over 15 forbruger-apps og -oplevelser til lancering på tværs af AR-spil og -oplevelser, uddannelse, NFT’er/digitale samleobjekter og sport på tværs af Metaverse,” ifølge pressemeddelelsen.

🔥 Anbefalede:  Betydningen af ​​indholdsdistribution for din markedsføringssucces

“Nonvoice Metaverse forbinder app-udviklere med distributører og investorer, som derefter hjælper med at accelerere adoptionen og udrulningen af ​​deres applikationer,” tilføjer udgivelsen. “Nonvoice giver et økosystem af nøgleparter dedikeret til 5G-værdikæden og de fremtidige fordele, som disse tjenester vil bringe til verden.”

“Nonvoice har indtaget en førende position i at opbygge globale telekommunikationsrelationer, der kan hjælpe sydkoreanske app-udviklere med at globalisere deres tjenester,” sagde Kim om den nylige aftale. Buckingham tilføjede: “Born2Global Center repræsenterer nogle af de mest [innovative] app-udviklere og tjenester, vi nogensinde har set. Vi er glade for at tilføje disse tjenester fra Republikken Korea til Nonvoice Metaverse globalt, så disse fantastiske tjenester kan overraske og glæde forbrugere over hele verden.”

Begrebet ‘Metaverse’ bliver ofte forvirret, som om det var en overordnet online virkelighed. I praksis er der mange Metaverses understøttet af blockchain-teknologi, fra Sandbox til Decentraland og endda Nonvoices portal i fremmarch. Uden sammenkobling kan den brede vifte af Metaverses i værkerne ligne Web2-isolerede enheder, bare bragt i en mere 3D-æstetisk forstand.

Aftaler som denne skaber først og fremmest gensidige forretningsmæssige fordele. Ved at forene kræfterne og øge deres rækker skaber Nonvoice og Born2Global Center mere synlighed for 5G og blockchain-teknologi. Det betyder flere brugere og indtjening og anerkendelse til deres kunder. Det hele handler om tillidspligt.

I højere forstand lokker deres partnerskab også til et mere forbundet Metaverse-paradigme, der rejser spørgsmål om balancen mellem en centraliseret sammenlægning af ressourcer og en decentraliseret etos. Så tidligt i spillet handler det hele om at opmuntre til adoption på tværs af gentagelser af nettet. Og nu på tværs af landegrænser.

🔥 Anbefalede:  Twitter går TikTok-vejen med en ny fuldskærmsvideofunktion

Læs relaterede indlæg: