NoMo SoHo tilføjer NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: NoMo SoHo tilføjer NFT’er

NoMo SoHo, et hotel i New York City, vil tilbyde sine besøgende en NFT erfaring. Hvordan? For at reservere et værelse skal kunderne købe et token på OpenSea.

Der er tre typer af NoMo SoHo NFT’er.

Den første koster 0,41 ETH (ca. $832) og giver et 3-nætters ophold på hotellet fra søndag til tirsdag. Der er 100 NFT’er tilgængelige. Pakken inkluderer en daglig kontinental morgenmad på hotellets bibliotek; et særligt velkomstsæt; og sen udtjekning.

Den anden mulighed er et åbent 3-nætters ophold, der koster 0,52 ETH ($1.057). 50 NFT’er er tilgængelige. Pakken inkluderer de samme frynsegoder som den mindre dyre reservation.

Endelig inkluderer den tredje mulighed et 6-nætters ophold på NoMo Soho Hotel. Udbuddet er begrænset til 50 NFT’er, der hver koster 0,97 ETH ($1.972). Opholdet giver et særligt velkomstsæt, daglig kontinental morgenmad, sen udtjekning og en opgradering af luksusværelset på hotellets øverste etage.

Hver af de tre muligheder kan bruges i løbet af de næste 12 måneder. NFT’erne er gyldige indtil 31. december 2023.

For at reservere et ophold på hotellet skal brugerne købe en af ​​de 3 NFT’er og tilslut tegnebogen kl NFTStays. Hjemmesiden viser kundens NFT og giver dem mulighed for at bruge den til at indløse en kupon for opholdet.

Blandt andre hoteller, der tiltrækker besøgende ved at indføre kryptobetalinger, er Marriot, Villa Natura på Ibiza og Hotel Cà di Dio i Venedig. Dette ser dog ud til at være det første sted, der er gået all-in på NFT-dille.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  HTC har netop frigivet den bedste Android-tablet i 2023... i 2023