Nissan og Grease Monkey Games samarbejder med NFT’er til in-game biler

Følgende artikel hjælper dig med: Nissan og Grease Monkey Games samarbejder med NFT’er til in-game biler

Den japanske bilproducent Nissan annoncerer en NFT-kollektion i spillet i samarbejde med Animoca Brands datterselskab Grease Monkey Games, et australsk-baseret multi-platform videospilstudie. Det samarbejde markerer starten på et Web3-relateret partnerskab mellem Nissan Motor Company og Grease Monkey Games.

Virksomhederne planlægger at introducere en eksklusiv digital oplevelse med licenserede Nissan, Infinity, NISMO og Datsun NFT’er. Femten samleobjekter vil være tilgængelige i Grease Monkey Games’ Torque Drift 2 Motorsport-spil inden for de næste 12 måneder. Torque Drift 2 er udvidelsen af ​​det originale Torque Drift-spil til Metaverse. Oplevelsen vil også blive integreret i Animoca Brands’ leg-og-tjen racerspil-økosystem, REVV Motorsport.

“Nissan er synonymt med drifting og motorsport, punktum. Siden driften begyndte, har chaufførerne overvejende navigeret Nissans rundt om hjørner sidelæns. Vi arbejder meget hårdt for at sikre maksimal respekt for denne vigtige arv. Som drifting-entusiaster selv, er vi meget begejstrede for at bringe dette ikoniske mærke og dets biler og dele til Torque Drift 2-verdenen.”

sagde grundlæggeren og administrerende direktør for Grease Monkey Games, Arran Potter.

Virksomhederne vil skabe 3D-modeller af så sjældne biler, som 50-års jubilæumsudgaven af ​​370Z, kultfavoritten Sil80 og 180SX. Nissan vil kontrollere udviklingen af ​​virtuelle biler for at sikre, at hvert køretøjs samleobjekt er repræsenteret i sin sande form. Grease Monkey Games vil have fuld adgang til virksomhedens bilmodeller, både historiske og moderne. Spilstudiet vil undersøge motorvarianterne, 3D-modellerne, farvevalg, hestekræfter og ydeevnekarakteristika.

Moment Motorsport

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Tips til at vende tilbage til arbejdsstyrken efter at have været hjemmegående mor