Nina Chanel præger GODA med ‘Super Cool World’

Følgende artikel hjælper dig med: Nina Chanel præger GODA med ‘Super Cool World’

Nina Chanel Abney.

Ustabile meninger om fremtiden for NFT’er har ikke stoppet kunstverdenens førende kreative kreative i at dykke ud i rummet. Denne måned slutter den verdenskendte kunstner Nina Chanel Abney sig til deres rækker med drop af “Nina Chanels super seje verden,” hendes tilblivelse PFP fald på 5.080 generative NFT’er. Samlingen indvies GODA (forkortelse for Gallery of Digital Assets), en ny online kunstplatform, hvor Abney er partner sammen med andre popkultur-sværvægtere som KAWs, Pharrell og NYC-galleristen Todd Kramer.

For at skabe kollektionen designede Abney “hundredevis af træk” i sin egen signaturstil – en slags farverig og geometrisk flad collage, der både er visuelt slående og konceptuelt provokerende.

“Gennem en afstivende brug af farver og uundskyldende skala, foreslår Abneys lærreder en ny type historiemaleri, en som er funderet i en byge af dagligdags begivenheder og ledes gennem internettets hastighed,” siger hendes biografi om GODA. Som kunstner i samtale med kultur i realtid, indkapsler hendes værks visuelle spænding dette øjebliks aktuelle intensitet, mens det skaber en rød sild. Under dens forførende nuancer ligger spørgsmål om race, homofobi og køn.

Hendes talent har fået disse kritiske idéer til pladser blandt Brooklyn Museum, The Rubell Family Collection og Whitney.

NFT fra ‘Nina Chanel’s Super Cool World.’ Udlånt af samlingen.

Hendes collagestil føles unikt velegnet til PFP-processen, der fungerer meget som collage ved tilfældigt at blande forskellige designet elementer til unikke billeder. På det seneste er standardmodellen for de 10.000 PFP-dråber kommet under spørgsmål – da der sker så meget i Web3, føles dette som et nødvendigt tidspunkt til at undersøge etablerede vaner.

🔥 Anbefalede:  Hvordan laver man en konkurrentanalyse i 5 enkle trin?

Abney og hendes kunstneriske jævnaldrende udviser imidlertid en voksende forståelse af det større løfte ud over hurtige kontanter, som NFT’er tilbyder gennem hjælpeprogrammer – en mulighed for at forbinde dybere med fans. Priset til 0,5 ETH (ca. $530) Super Cool World er måske den mest tilgængelige mulighed endnu for fans til rent faktisk at eje Abneys værk. Hendes lærreder indbringer typisk titusindvis af dollars. Åbne udgaver gå for tæt på tusind.

Hun udgiver endda en lind strøm af samarbejder – kortvarigt som hendes sæt UNO-spillekort, mode som hendes seneste arbejde med Jordan. Men enhver kunstsamler ved… det er ikke det samme som et dedikeret værk i sig selv. Forestil dig nu at have din egen Nina Chanel-talisman, valgt af skæbnen, men designet af den samme kunstner, som designede Meek Mills seneste albumcover… kun til dig.

NFT fra ‘Nina Chanel’s Super Cool World.’ Udlånt af samlingen.

“Muligheden for at samle stykker af hendes arbejde er det vigtigste projektværktøj,” siger Super Cool World Premint siger side. “Men hver Super Cool World NFT er et unikt kunstværk, der fungerer som en invitation til at deltage i udviklingen af ​​Nina Chanel Abneys karriere. Super Cool World-indehavere kan få adgang til eksklusive Nina-merchandise, samarbejdsproduktudgivelser, air drops, begivenheder, incitamenteret deltagelse i udstillinger og overraskelseslotteritegninger.”

Denne uge, Høj snobitet tilføjede, at ifølge Abney, indehavere af “individuelle [NFTs] kunne blive tilfældigt udvalgt til at modtage eksklusivt håndgribeligt merch, hemmelige AirDrops og endda adgang til kuraterede udstillinger.”

“Dette vil inkludere adgang til nyt og eksklusivt merchandise (hvorfor selvfølgelig), men også invitationer til begivenheder og yderligere NFT-kunstdråber,” Kreativ Bloq skrev også. “Ejere vil også blive bedt om at deltage i fremtidige udstillinger; kunne du være i et Nina Chanel Abney-maleri?”

🔥 Anbefalede:  ¡15 empresas de enseñanza de inglés en línea para estudiantes mexicanos que contratan en 2023!
NFT fra ‘Nina Chanel’s Super Cool World.’ Udlånt af samlingen.

Hvis dette lykkes, vil det være enormt – et faktisk kunstnerfællesskab skabt gennem Web3, som en DAO på sin egen måde, hvilket giver mening siden Kædelyse fandt, at NFT’er er blandt den største kategori af faktiske DAO’er derude (selvom de indrømmede, at linjer ofte er slørede.) Der er stadig tid til at komme ind på varerne også – gå over til Super Cool World’s OpenSea, hvor en uge senere omkring halvdelen af afhentning forbliver tilgængelig.

Hvad angår GODA, vil det også være interessant at se, hvordan de udnytter alt det talent på deres lineup. Super Cool World er kun begyndelsen, og de regner med en lys fremtid. Som “den betroede og kuraterede kilde for førende moderne kunstnere, der ønsker at udforske digitalt som et nyt medie”, ser det ud til, at de vil bruge deres rige netværk for at indvie flere superstjerner i kunstverdenen i Web3-rummet.

Mint Passes til at deltage i fremtidige GODA-dråber er tilgængelige på OpenSea til den forholdsvis chokerende pris på 7 ETH i gennemsnit. De er 80 % udsolgt, så kom med tempoet – kryptobevægelser langt hurtigere end den traditionelle kunstverden.

Læs relaterede indlæg: