Nike er klar til at lancere sin Web3-platform, .SWOOSH

Følgende artikel hjælper dig med: Nike er klar til at lancere sin Web3-platform, .SWOOSH

Sportstøjsgiganten Nike annoncerer sin kommende Web3-platform, “Dot Swoosh.”

Virksomheden er ikke ny for Web3 – i december 2021 købte den et skaberledet studie RTFKT, som var medstiftet af Benoit Pagotto, Chris Le og Steven Vasilev i 2020. Nikes kommende platform vil dog ikke blive knyttet til RTFKT og vil i stedet fungere som et separat projekt, der har til formål at gøre Web3 overskueligt og tiltrække brandets traditionelle fans.

.SWOOSH vil blive “hjemmet for Nikes virtuelle kreationer” og vil lade kunderne være med til at skabe fremtiden for mærket og dets næste generations phygitalbeklædning. De virtuelle samleobjekter vil omfatte tøj, sneakers og tilbehør til spil og fordybende oplevelser. Indehavere vil have mulighed for at oprette, købe, handle og opbevare deres phygitale og virtuelle genstande på platformen. Navnlig vil brugere også være i stand til at oprette deres domænenavne under “.nike” domænet for at fremvise deres kreationer. Samlerobjekterne vil også give indehavere adgang til online- og IRL-fællesskabsbegivenheder med Nike-designere og atleter. Kunder vil også have mulighed for at få adgang til specielle drops og eksklusivt indhold, forudbestille begrænsede varer og konkurrere i fællesskabsudfordringer.

Nike

.SWOOSH er indstillet til at lancere den 18. november. Den første virtuelle kollektion udkommer i januar 2023, mens december vil indvie en dedikeret uddannelses- og samfundsudfordring. Nike ønsker, at deres kunder skal lære om Web3 og tage nye teknologier i brug.

Sportstøjsfans kan abonnere på en dedikeret websted for at modtage information om kommende drops.

“Uanset om du er designer, historiefortæller, gamer eller bare elsker sport og Nike-kultur, vil vi gerne have, at du bygger Nikes virtuelle fællesskab med os.”

🔥 Anbefalede:  12 grunde til at du bør spare penge – fra i dag

oplyser projektets hjemmeside.

Læs relaterede indlæg: