NFT’er til at finansiere atleter på en ny og innovativ måde.

Følgende artikel hjælper dig med: NFT’er til at finansiere atleter på en ny og innovativ måde.

En Web3-sportsplatform designet til fans bruger NFT’er til at bringe et nyt niveau af forbindelse og ejerskab. Når du satser på succesen for kommende atleter.

NFT-forbedrende sportNFT sport

Sidstnævnte er et springbræt til større adoption, hvor fans erhverver NFT-samlerobjekter og Web3-baserede begivenhedsbilletter. Mens NFT’er giver industrien nye niveauer af demokrati og tilslutning, som fans kræver.

FANtium bruger NFT’er til at finansiere atleter på en ny og innovativ måde, fans kan bruge digitale aktiver, såsom væddemål. Fører til den fremtidige succes for deres foretrukne kommende sportsstjerner, for at vise deres støtte.

Dette giver også atleterne mulighed for at engagere sig direkte med deres fans og modtage finansiering uden at gå gennem traditionelle kanaler.

NFTs tilbyder en unik mulighed for fans til at blive involveret i deres yndlingsatleter på en måde, som ikke var mulig før.

Platformen lukkede en finansieringsrunde den 11. oktober, bakket op af bemærkelsesværdige personer i både Web3 og sportsverdener som Sebastian Borget. Medstifter og driftschef for Sandbox-metaverset og den professionelle østrigske tennisspiller Dominic Thiem.

Cointelegraph talte med Jonathan Ludwig, CEO og grundlægger af FANtium, for at lære, hvordan Web 3-teknologier kan hjælpe atleter med at opnå fraktioneret og demokratiseret succes.

Ludwig præciserer, at FANtium-modellen anvender historiske data fra alle atleter for at bekræfte, at:

“Det handler om at deltage i en atlets fællesskab og karriere på en måde, som aldrig er blevet gjort før.”

Ludwig mener, at dette i sidste ende vil føre til en situation, hvor atleter er i stand til at sikre sig mere succesfulde og længere karrierer. Efterhånden som de får en større og mere dedikeret tilhængerskare, hvorfra de kan generere indtægter.

🔥 Anbefalede:  De 7 bedste websteder til at finde og udskrive gratis noder

FANtium planlægger at udvide sine tjenester til andre konkurrencer, såsom fodbold, basketball, baseball, hockey og mere i fremtiden.

Platformen er i øjeblikket tilgængelig som en desktopapplikation, med planer om at lancere en mobilapp i den nærmeste fremtid.

For at sikre, at brugerne har adgang til den bedst mulige oplevelse, har FANtium indgået partnerskab med eToro, en af ​​verdens førende sociale handelsplatforme.

Partnerskabet vil se eToros fem millioner brugere få adgang til FANtiums tjenester, hvilket giver opstarten en færdiglavet brugerbase.

FANtium er i øjeblikket i gang med at lancere sit første produkt. Som er et fantasy sportsvæddemål, der bruger NFT’er.

Ifølge Ludwig indeholder FANtium-modellen data. At enhver atlet, der har konkurreret i den sport gennem historien garanteret:

“Sportsfans har et attraktivt investeringsafkast, og atleter har et lokkende alternativ til at finansiere deres karriere.”

Spillet, som er baseret på Ethereum blockchain, vil give brugerne mulighed for at satse på den fremtidige succes for atleter i den virkelige verden.

For nylig annoncerede Karate Combat sin plan om at lancere en decentraliseret autonom organisation (DAO). Dette ville være fan-drevet og involvere atletstyring i ligaen.

Karate Combat er en karateliga med fuld kontakt, der blev lanceret i 2018 og har præsenteret nogle af verdens bedste kampsportsudøvere.

Det er denne type innovation, der vil gøre Web 3 til fremtiden for sport og skabe en mere forbundet og demokratisk industri. Og giver fans mulighed for at vise deres støtte til stigende stjerner på måder, som aldrig før havde troet var muligt.

Andre platforme, der hjælper atleter med at opnå fraktioneret og demokratiseret succes, omfatter Dapp.com, OpenBazaar og Upvest. Uanset om du er en atlet eller en fan, kan disse Web 3-platforme hjælpe dig med at tjene mere på dine passioner og understøtte succesen for kommende sportsstjerner.

🔥 Anbefalede:  11 bedste kreditkort til teenagere i Canada for 2023

Relaterede artikler: