NFT-projektet World of Women introducerer WoW Awards

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-projektet World of Women introducerer WoW Awards

NFT-projektet World of Women har annonceret den kommende årlige Gala og WoW Awards.

Galaen er den største World of Women IRL-begivenhed. I år finder det sted på Art Basel Miami og er planlagt til den 1. december. Ud over fejringen af ​​kvinder giver gallaen NFT-indehavere muligheden for at deltage i “WoW Awards”. Fællesskabsmedlemmer kan indsende nomineringer for en af ​​de otte kategorier frem til 19. oktober.

Kvinders verden

“Fantastisk kunst” er forbeholdt indehavere, der har skabt afledte WoW-kunstværker. Personer, der har udviklet produkter rundt om i World of Women NFT’er, kan deltage i kategorien “Innovativ brug af IP”. Prisen “Kreativ historiefortælling” er forbeholdt samfundets forfattere, mens “Fællesskabsbygning” er dedikeret til indehaverne, der repræsenterer projektet i det virkelige liv. Derudover indeholder The Awards kategorier som “Digital mode og design”, “Impact in Web3 education” og “Web3 for good”, som omfatter emner om bæredygtighed og social retfærdighed.

“Vi anerkender, at vores samfund er fyldt med talentfulde individer, der er på linje med vores mission, og vi vil gerne belønne dig for det. Alle WoW-familiemedlemmer opfordres til at nominere, kampagne og deltage i denne proces.”

oplyser brandet i et blogindlæg.

World of Women er en kollektion med kvindetema af 10.000 PFP-stylede NFT’er designet af Yam Karkai. Det blev lanceret i juli 2021 og er blevet et blue-chip NFT-projekt takket være en fantastisk marketingstrategi og partnerskaber med Web2-virksomheder og berømtheder. I juni i år introducerede World of Women flere samarbejder. Først udgav virksomheden et branded limited-edition Monopoly-spil i samarbejde med Hasbro. Derefter samarbejdede WoW med det decentraliserede digitale modehus The Fabricant for at skabe en modekollektion med 27 dele.

🔥 Anbefalede:  Uber: Mumbai Office lukker ned, tjenester for ryttere vil være upåvirket

Den 23. juni var World of Women vært for en Pride-fest i New York City. Arrangementet bød på popikonet Madonna, som også ejer en WoW NFT.

Den nuværende bundpris for genesis-kollektionen er 2,38 ETH (ca. $3.115 i skrivende stund). 73K ETH af det samlede volumen blev handlet.

Læs relaterede indlæg: