NFT-projektet Doodles inviterer indehavere til en golfbegivenhed i Miami

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-projektet Doodles inviterer indehavere til en golfbegivenhed i Miami

NFT-projektet Doodles inviterer indehavere til en live golfoplevelse i Miami. Begivenheden, der kaldes “DoodlePutt”, finder sted den 2. og 3. december i Wynwood. Ifølge brandets community manager vil reservationen til begivenheden være tilgængelig i de kommende uger.

Doodles

DoodlePutt bliver “en helt ny liveoplevelse.” Der er dog lidt mere information om arrangementet i øjeblikket. Det eneste, vi kan gøre, er at vente og se, hvilken cool begivenhed virksomheden finder på.

Doodles er en samling af 10.00 farverige PFP-stil NFT’er. Projektet blev oprettet af Evan Keast, Scott Martin og Jordan Castro og gik i luften i oktober 2021. Den nuværende bundpris for en Doodle NFT er 7,95 ETH (ca. $10.000 i skrivende stund), med 150.000 ETH handlet.

Doodles er et af de blå-chip-projekter, der fortsætter med at vokse på trods af bjørnemarkedet. I september i år modtog virksomheden 54 millioner dollars i en finansieringsrunde ledet af Alexis Ohanians Seven Seven Six og støttet af FTX, Acrew Capital og 10T Holdings. Virksomheden planlægger at bruge midlerne til at erhverve et verdensklasses team af ingeniører, kreative, marketingfolk og virksomhedsledere. Faktisk har projektet allerede ansat flere erfarne ledere, herunder den nye Head of Brand Partnerships, Brandon Rosenblatt, og en ny CEO, Julian Holguin fra Billboard.

Virksomheden sigter også efter at ekspandere til musik- og spilsfærerne. I juni hyrede mærket den kendte producer Pharrell Williams, som samarbejder med Columbia Records om at udgive et album kaldet “Doodles: Volume 1.”

I skrivende stund har projektet ti åbne stillinger inden for kreative, finansielle, juridiske, marketing-, ingeniør- og produktområder.

🔥 Anbefalede:  EXCESS2SELL INDGÅR Rs 100 CRORE OMSÆTNING I TREDJE KVARTAL AF ÅRET 2019-20

Læs relaterede indlæg: