NFT-projektet Deadfellaz samarbejder med DJ Steve Aoki for at udgive en Halloween-modekapsel

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-projektet Deadfellaz samarbejder med DJ Steve Aoki for at udgive en Halloween-modekapsel

NFT-projekt Deadfellaz partnere med DJ Steve Aokis pladeselskab og mærke Dim Mak for at droppe en eksklusiv tøjlinje.

Modesamarbejdet udkommer lige før Halloween og vil byde på “monster”-t-shirts, hættetrøjer, en universitetsjakke og endda mærkede skate-decks. Kapslen er designet i samarbejde af Steve Aoki, Dim Mak-teamet, Deadfellaz og projektets illustrator Leon Lee.

Deadfellaz

“Deadfellaz x Dim Mak” er indstillet til at blive udgivet under Deadfellaz’s “Deadzone LA” IRL-begivenhed, som finder sted den 29. oktober i Arts District i ROW DTLA. Betty og Psych inviterer NFT-fællesskabet til den “post-apokalyptiske verden af ​​Deadfellaz”, som vil byde på musik, multi-sensoriske oplevelser, forestillinger, mad og drikke.

Derudover vil Deadfellaz-teamet organisere en Metaverse-version af festen for sine internationale NFT-ejere.

“Det har været så sjovt at arbejde med Steve. Han har omfavnet Web3 og været med til at forme rummet, som det er indtil videre, hvilket har været særligt virkningsfuldt i betragtning af hans utrolige succes i et væld af rum som musik, mode, kunst, teknologi og meget mere. Dette samarbejde kommer et år efter, at Steve DJ lavede et eksklusivt sæt til The Horde ved vores allerførste Deadfellaz metaverse event sidste Halloween, så det føles meget specielt for os.”

siger Betty, medstifter af Deadfellaz.

Deadfellaz er en samling af 10.000 PFP-lignende zombie NFT’er. Projektet blev medstiftet af Betty og Psych og blev først udgivet i august 2021. Siden da har Deadfellaz vundet samleres opmærksomhed og har nået en samlet handelsvolumen på 31K ETH. Den aktuelle bundpris for kollektionen er 0,94 ETH (ca. $1.240 i skrivende stund).

🔥 Anbefalede:  Hepatitis A-udbrud beder om tilbagekaldelse af frossen frugt

Især i september i år annoncerede Deadfellaz endnu et modesamarbejde – projektet partnere med det globale jeanmærke Wrangler.

Steve Aoki deltager aktivt i Web3-rummet. I 2021 lancerede DJ’en sin Metaverse-fanklub, Aokiverse. I juli i år samarbejdede Aoki med den virtuelle spilverden The Sandbox for at frigive en samling af 3.333 NFT-avatarer, der kan spilles i sæson 3.

Deadfellaz

Læs relaterede indlæg: