NFT-projekt Navneord lancerer en app

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-projekt Navneord lancerer en app

Navneord DAO har annonceret lanceringen af ​​sin nye app.

Navneord DAO er et NFT-projekt baseret og gemt på Ethereum blockchain. Kunstværkerne er 32×32 generative pixel-avatarer af mennesker, ting og steder.

Navneord NFT’er genereres tilfældigt hver dag. Der er en række træk, herunder baggrunde, kroppe, tilbehør, briller og hoveder. Alle af dem er lige usædvanlige.

Et substantiv genereres én gang om 24 timer. Det auktion for det starter, efterfulgt af overførslen af ​​NFT til substantiver DAO statskassen. Alle navneord er medlemmer af navneord DAO, hvor én NFT er lig med én stemme.

Samlingen er en protokol og et open source-projekt, der har til formål at give mulighed for at bygge videre på den. Mere end det tilbyder skaberne CC0 til indehaverne. Det betyder, at alle, der har et navneord, kan bruge billedet til kommercielle anvendelser.

Glæder mig til endelig at annoncere lanceringen af ​​Substantiv-appen! Dette kan være den første blue chip NFT-fællesskabsapp. 100% passion projekt, finansieret af @NounsDAO og CC0. pic.twitter.com/EYzeG15k1G

— Robleh 🌊 | ⌐◨-◨ (@robjama) 16. maj 2022

Med det nye Ansøgning, kan brugerne tjekke nye navneord dagligt og modtage opdateringsmeddelelser. Blandt andre funktioner er oprettelsen af ​​et personligt navneord, der skal bruges som profilbillede. Brugerne kan vælge mellem en række træk for at sammensætte en personlig PFP.

Ifølge en af ​​grundlæggerne, Roblehkan navneordene blive den første NFT-fællesskabs blue-chip mobilapplikation nogensinde.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  8 typer af struktur i skrivning, enhver forfatter bør kende