NFT-musikmarkedspladsen FanTiger hæver 5,5 millioner dollars

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-musikmarkedspladsen FanTiger hæver 5,5 millioner dollars

ArtistFirst Technology rejste $5,5 millioner til sin NFT-musikplatform FanTiger i den første finansieringsrunde ledet af blockchain-investeringsfirmaet Multicoin Capital. FanTiger giver musikbrugere mulighed for at købe, sælge og skabe digitale samleobjekter via sin platform. Målet er at hjælpe uafhængige kunstnere med at vokse deres fanfællesskaber og gøre dem til en del af deres karriere gennem brug af musik-NFT’er.

Investorerne inkluderer Krafton, Pravega Ventures, GAMA, Woodstock Fund, IOSG, Polygon Studios, Polygon medstifter Sandeep Nailwal og Coinbase bestyrelsesmedlem Gokul Rajaram.

De NFT’er, der handles på FanTiger, vil give fans adgang til eksklusivt kunstnerindhold, mens kunstnere kan bruge indtægterne fra NFT-salget til at fortsætte med at producere og skabe fremtidens musik. I det væsentlige kan fans og kunstnere støtte hinanden gennem det decentraliserede fællesskab.

“Musikkens forretning bør være at tjene kunstnernes interesser. Med fremkomsten af ​​blockchain har musik-NFT’er evnen til at forstyrre musikindustrien, ligesom musikstreaming transformeret musiklytning.” sagde Prashan Agarwal, administrerende direktør for FanTiger

Platformen er stadig i beta-testning, men har åbnet en “Early Access”-venteliste for fans, der giver dem mulighed for at deltage i en 5.000 gratis NFT-giveaway. Virksomheden forventer at tilføje 10 millioner brugere til platformen og fremme karrieren for over 100.000 kunstnere.

Sidste måned rejste John Legends Web3-musikplatform, Our Song, $7,5 millioner i en seed-runde. NFT-platformen har også til formål at støtte musikkunstnere og andre skabere og forbinde dem med fans.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  DressX og Jason Wu frigiver Michelle Obamas kjole NFT