NFT Marketplace Blur lancerer en udlånsprotokol til NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: NFT Marketplace Blur lancerer en udlånsprotokol til NFT’er

NFT Marketplace Blur lancerer en udlånsprotokol til NFT'er

NFT markedsplads Blur har annonceret lanceringen af ​​sit udlånsprogram. Den nye peer-to-peer udlånsprotokol for ikke-fungible tokens kaldes “Blend”.

På en måde fungerer en del af låneprogrammet på samme måde som et pant i et fysisk aktiv. Funktionen giver brugerne mulighed for at købe en procentdel af et valgt ikke-fungibelt token i tilfælde af, at de ikke har hele det anmodede beløb. Enkeltpersoner kan finansiere resten efterfølgende. Denne funktion “køb nu, betal senere” giver brugerne mulighed for at købe NFT’er ved kun at betale en brøkdel af prisen på forhånd.

Det er værd at bemærke, at kunder til enhver tid kan tilbagebetale deres lån og tage fuldt ejerskab over deres nye tokens. Indehavere kan også liste den købte NFT og beholde fortjenesten, når de sælger den.

Samtidig kan ejere af ikke-fungible tokens, der ønsker at få likviditet, låne ETH mod deres NFT’er. Takket være Blend behøver brugerne ikke at sælge deres NFT’er i dette tilfælde.

1/ Blur Lending, alias Blend, er NU LIVE.

Hvis du har en punk, kan du nu låne op til 42 ETH inden for få sekunder.

Hvis du vil have en Azuki, kan du nu købe en med kun 2 ETH foran.

Points er også blevet opdateret. Lær mere 👇 pic.twitter.com/jRBwE8DYEo

— Sløring (@blur_io) 1. maj 2023

Før lanceringen af ​​Blend tilbød Blur “bud”- og “liste”-point. Med det nye værktøj tilføjer platformen “udlån”-point. Navnlig kan disse belønninger ændres pr. samling, hvilket betyder, at nogle samlinger modtager flere point end andre. Det er vigtigt at bemærke, at Blur erstattede noteringspunkter med udlånspunkter på nogle projekter.

I skrivende stund har markedspladsen tre blue-chip-samlinger af tre forskellige prisklasser: Azuki, CryptoPunks og Miladys. Så Blend-brugere kan allerede låne op til 42 ETH mod en CryptoPunk NFT eller købe et Azuki-token ved at låne 2 ETH på Blur.

Platformen planlægger at tilføje flere NFT-kollektioner i den nærmeste fremtid. Fællesskabsmedlemmer kan deltage i udvælgelsen ved at kommentere tweet og navngive deres foretrukne NFT-projekter, der bør tilføjes til markedspladsen.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Denne geniale enhed til $150 fylder en hel pc i et tastatur