NFT Marketplace AnotherBlock giver NFT-indehavere mulighed for at eje en andel af Rihannas sang “BBHMM”

Følgende artikel hjælper dig med: NFT Marketplace AnotherBlock giver NFT-indehavere mulighed for at eje en andel af Rihannas sang “BBHMM”

Musikfokuseret NFT-markedsplads AnotherBlock udgav tokens med Rihannas “Bitch Better Have My Money”-hit. Sangen blev co-produceret af Kanye West og multi-platin producer Jamil “Deputy” Pierre i 2015. Deputy har også arbejdet med så kendte kunstnere som Rick Ross, J.Cole, NeYo og Flo Rida.

“Tæven skal have mine penge” dråbe indeholdt 300 NFT’er, hver solgt på det primære marked for $210. Udgivet den 9. februar, blev NFT’erne udsolgt med det samme og genererede en omsætning på omkring $63.000.

Token-ejere får adgang til en masse hjælpeprogrammer, lige fra invitationslister til kommende udgivelser til det eksklusive lukkede musikfællesskab. Men vigtigst af alt vil NFT-indehavere modtage en royalty på 0,0033 %, hver gang masteroptagelsen af ​​sangen streames. Navnlig varer aftalen hele ophavsrettens levetid, så NFT-indehavere vil modtage royalties, indtil de beslutter at sælge tokenet på det sekundære marked.

Ifølge En anden blok, er det sandsynlige investeringsafkast mellem 6,1 % og 6,8 % det første år. “BBHMM” tokenholdere vil modtage den første udbetaling, genereret fra sangens streams, den 16. februar.

udsolgt på få minutter på tilladelseslisten
vores samfund er helt fantastisk uden jer ville dette aldrig have været muligt

▪️ Vores kommende pipeline af musikdråber er helt fantastisk, vær sikker på

▪️Den 16. feb modtager vores første indehavere den første udbetaling pic.twitter.com/pCPSOopvsV

— anotherblock ◼️ (@anotherblock_io) 9. februar 2023

Dette er ikke det første tilfælde, hvor enkeltpersoner kan eje et stykke af deres yndlingsmusiknummer ved at købe en NFT. I november 2022 lancerede DJ og producer Justin “3LAU” Blau en markedsplads for musikrettigheder kaldet “Royal”, som giver enhver mulighed for at eje sangrettigheder. I 2021 modtog opstarten investeringer fra så kendte VC-firmaer som a16z, Paradigm og Coinbase Ventures, blandt andre.

🔥 Anbefalede:  Damien Hirst NFT-indehavere har 2 dage til at gøre krav på kunstværker