NFT-markedet LimeWire samarbejder med Universal Music Group

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-markedet LimeWire samarbejder med Universal Music Group

Universal Music Group har annonceret sit partnerskab med LimeWire. Virksomhederne vil fokusere på de digitale musik-NFT’er.

LimeWire er en markedsplads for digitale samleobjekter, relanceret i marts 2022. Platformen har til formål at være en mainstream-klar NFT-markedsplads med fokus på musik. Universal Music Group er et globalt musikkonglomerat, der engang ville have forsøgt at sagsøge LimeWire, en engang så populær piratkopieringsplatform, til glemslen.

UMG vil bruge LimeWire som sin to-go NFT-markedsplads. Ideen bag partnerskabet er at give kunstnerne og deres besætninger mulighed for at kommunikere med fans ved hjælp af digitale musiksamlerobjekter.

Universal Music Group vil give LimeWire-licenser, der vil give sidstnævnte adgang til partnerskaber med UMG-kunstnere. Sangere og grupper vil være i stand til at lancere musikbaserede NFT-projekter samt generere nye indtægtsstrømme.

Omfanget af samarbejdet for begge er at lancere innovative musikbaserede NFT-projekter, baseret på LimeWire-platformen.

Universal Music Group har udvidet sin Web3-tilstedeværelse. Tidligere har virksomheden registreret fire varemærker for Bored Apes Yacht Club. De bruges nu som frontmænd for Kingship-musikgruppen, startet af et Web3-label kaldet “10:22 PM”.

I december 2021 underskrev virksomheden også en kontrakt med Genies, et metaverse-avatarfirma.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Qualcomms Snapdragon 4 Gen 2 bringer hurtigere 5G til budgettelefoner