NFT-kollektionen Moonbirds underskriver med United Talent Agency om at blive et globalt brand

Følgende artikel hjælper dig med: NFT-kollektionen Moonbirds underskriver med United Talent Agency om at blive et globalt brand

Moonbirds’ moderselskab, PROOF Collective, har skrevet under med Beverly Hills-baserede United Talent Agency.

Kevin Rose og Justin Mezzell var med til at stifte PROOF Collective i juli 2021. I april 2022 udgav virksomheden en NFT-kollektion på 10.000 dele kaldet Moonbirds, som blev blue-chip takket være de fantastiske marketingstrategier.

United Talent Agency, som har været på markedet i 32 år, har specialiseret sig i en række underholdningsrelaterede sfærer, herunder musik, film, videospil, sport, tv, bøger, marketing, kunst, branding og licensering.

UTA’s chef for web3, Lesley Silverman, vil hjælpe med at transformere Moonbirds til et genkendeligt globalt brand. United Talent Agency og PROOF vil promovere indsamlingen blandt eksisterende web3-fans og nye målgrupper ud over NFT-fællesskabet.

Efter at have mødt en del bureauer stod det klart, at UTA er unikt positioneret til at skubbe vores brand ind på nye markeder. Vi arbejder allerede på kommende partnerskaber, vi ved, du kommer til at elske, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at skyde 2023 i gang med et brag 4/4

— KΞVIN R◎SE (🪹,🦉) (@kevinrose) 6. januar 2023

Efter meddelelsen steg bundprisen for NFT-kollektionen fra 9 ETH til 10 ETH. Den nuværende bundpris for Moonbirds er 9,59 ETH (ca. $12.650 i skrivende stund).

Moonbirds er ikke det første NFT-projekt, der underskriver med United Talent Agency. I april 2022 underskrev en zombie-inspireret NFT-kollektion Deadfellaz med UTA om at blive et globalt brand. Faktisk, efter meddelelsen, samarbejdede det med jeanmærket Wrangler for at frigive en limited edition denimkollektion. Før det blev velkendte NFT-samlinger CryptoPunks, Meets og Autoglyphs også underskrevet med UTA.

Læs mere om Moonbirds:

🔥 Anbefalede:  Gode ​​nyheder: Meetanshi samarbejder med Magent One for at yde support til Magento 1 efter dets afslutning