“NFT-boblen er sprængt, men intet har at gøre med blockchain-teknologier” – Giovanni Petrantoni, Fragnovas administrerende direktør og grundlægger

Følgende artikel hjælper dig med: “NFT-boblen er sprængt, men intet har at gøre med blockchain-teknologier” – Giovanni Petrantoni, Fragnovas administrerende direktør og grundlægger

NFT-boblen er sprængtBillede genereret af AI

Et fald på 92 % i NFT-salget i august i år kan betyde enden på den ikke-fungible token-forretning. Giovanni Petrantoni, CEO og grundlægger af Fragnova, ser ud til at være enig. I sit indlæg diskuterer han, hvordan NFT-markedet stagnerer, og hvordan store virksomheder skynder sig for at standse initiativer, der involverer udstedelse af ikke-fungible tokens.

Da Team17 og GSC Game World afslørede deres NFT-intentioner for Worms og STALKER 2 tidligere på året, var kritikken fra både spillere og spilmedierne så stærk, at den blev droppet helt. Det er, hvad der sker, når du forsøger at proppe nye ideer ind i etablerede spilfranchises, som ikke bringer værdi til deres spillere eller de hold, der skaber dem

siger Petrantoni

Designerne af Minecraft, Mojang Studios og en række andre virksomheder, der udgiver computerspil eller produkter til GameFi-sektoren, har ligeledes opgivet konceptet med at distribuere deres NFT’er. Denne tendens vil dog have ringe effekt på blockchain-teknologiforretningen.

NFT er ikke det samme som blockchain

På trods af hans foragt for ikke-fungible tokens, mener Petrantoni, at blockchain har en fremtid og ikke er tilknyttet dem.

Desværre er blockchain-teknologien blevet fanget i NFT’s krydsild.” Mange mennesker anser NFT’er og blockchain for at være helt umulige at skelne, fordi dataene (typisk kun metadata, meget sjældent mere) for NFT’er opbevares på en blockchain-ledger. Endelig, når folk tænker på blockchain, tænker de på NFT’er, og de tror straks, “Åh, det vil være en fidus” eller “dette vil skabe værdi, der ikke har nogen nytteværdi

🔥 Anbefalede:  Google giver LG TV-ejere tre gratis måneder med Stadia Pro

lover eksperten

Blockchain-teknologi bruges aktivt af spilskabere i deres arbejde. Microsoft Xbox, for eksempel, tog 45 dage at distribuere royalties til partnere. På grund af smarte kontrakter, der er etableret ved hjælp af blockchain-teknologi, tager denne proces nu kun fire minutter. Fragnova-økosystemets langsigtede mål er at gøre det muligt for virksomheder at overføre royalties til andre personer, der er involveret i spilskabelse via forbedrede smarte kontrakter.

Generelt mener eksperten, at flere og flere spiludviklingsvirksomheder vil bruge blockchain-løsninger og droppe NFT’er helt.

Reference

  • Giovanni Petrantoni, Fragnovas CEO, har mere end 15 års erfaring i spilindustrien, tidligere Silicon Studio, ETH2/libp2p Core Developer.
  • Fragnova er et decentraliseret marked med direkte og løbende royalties, der betales til forfattere for spil og aktiver, der udelukkende holdes på kæden.

Læs relaterede artikler: