Netflix TV Series Squid Game kommer til Virtual Reality med Sandbox VR

Følgende artikel hjælper dig med: Netflix TV Series Squid Game kommer til Virtual Reality med Sandbox VR

Netflix TV Series Squid Games kommer til Virtual Reality med Sandbox VR

Sandbox VR har dannede hold med Netflix for at bringe det enormt populære show Squid Game til live i virtual reality. Planlagt til udgivelse i slutningen af ​​2023, vil VR-oplevelsen transportere spillere til genkendelige steder fra den sydkoreanske tv-serie, hvor de vil konkurrere i udfordringer inspireret af den voldelige thriller.

Ved hjælp af motion-tracking-teknologi, der fanger spillernes fulde kropsbevægelser og et haptisk system for ekstra realisme, giver Sandbox VR spillere mulighed for at styre spillet ved hjælp af deres egne fysiske bevægelser, mens de frit navigerer i den virtuelle verden.

Squid Game, der debuterede i september 2021, vandt hurtigt popularitet på Netflix som en mørk og intens overlevelsesserie. Showet byder på hundredvis af deltagere, der skal konkurrere i liv-eller-død-spil. Serien har høstet et massivt antal følgere med over 1,65 milliarder timer set, hvilket gør den til den mest sete program i Netflix’ historie.

Spillere af Sandbox VR x Squid Game-oplevelsen vil deltage i forskellige udfordringer inspireret af showet og konkurrere mod hinanden, indtil kun én er tilbage. Som med alle Sandbox VR-oplevelser kan spillere gense deres gameplay, dele det og endda downloade en personlig mixed reality-videorecap.

“Vores mission er at bringe mennesker tættere sammen gennem fordybende oplevelser i verdensklasse. Hvad kunne være en mere perfekt pasform end Squid Game, den mest delte og diskuterede tv-serie i de seneste år. Det er en fantastisk mulighed for at samarbejde med Netflix for at give disse fans chancen for at transportere sig selv ind i showets verden,”

🔥 Anbefalede:  TikTok er platformen marketingfolk har til hensigt at bruge flere penge i 2022. Jeg forklarer hvorfor

Steve Zhao, administrerende direktør for Sandbox VR, fortalte GamesBeat.

Sandbox VR sigter mod at revolutionere underholdning ved at skabe de mest fængslende og realistiske virtual reality-oplevelser ved hjælp af avanceret teknologi. Dets motion-tracking-system, som registrerer bevægelsen af ​​en spillers hele krop, kombineret med et haptisk system, leverer fuldstændig fordybelse, der overgår, hvad der kan opnås gennem hjemme-VR eller andre lokationsbaserede VR-platforme. Partnerskabet afspejler også en forbindelse mellem spil- og underholdningsindustrien.