Netflix, Google og Meta ramt af store frasalg af hedgefonde

Følgende artikel hjælper dig med: Netflix, Google og Meta ramt af store frasalg af hedgefonde

Metas logo til venstre, Netflix logo til højre

Værdipapirregistreringer, der blev frigivet mandag, viser Tiger Global Management, Winslow Capital Management og Scopus Asset Management alle solgte aktier i Netflix Inc – lige før streamerens aprilrapport, der afslører det første bemærkelsesværdige fald i abonnenter i ti år.

EN Det skriver Reuters sagde, at Netflix ikke var det eneste store teknologiselskab, der fik et hit. Nyhedstjenesten indikerede, at Light Street-hedgefonden solgte alle sine aktier i Meta Platforms (ejer af Facebook) og næsten 8.000 Netflix-aktier. Dette var ud over en betydelig nedskæring i penge til Alphabet (Google) og Amazon.

Der var et klart overordnet mønster af skævhed med hensyn til teknologiaktier, men både Netflix og Meta så ud til at lide mere end andre. Reuters – med henvisning til offentlige værdipapirer – bemærkede, at Netflix-aktier er faldet med 69 procent samlet set og Metas med lidt over 40 procent.

Tabene kan udgøre en markedskorrektion. Reuters påpeger, at mange af de samme virksomheder havde en slags pandemiboom i 2020. Nu hvor det ser ud til, at pandemien kan aftage, genovervejer hedgefundere deres holdninger. Med hensyn til, hvad det betyder for de pågældende virksomheder, advarede Meta medarbejderne i sidste uge om, at der kom nedskæringer, og Netflix gennemførte fyringer i sin marketingafdeling i slutningen af ​​april, ifølge LA Tider.

Mens coronavirus-pandemien er aftaget, og mange steder verden over har ophævet restriktioner, er den ikke forsvundet. COVID-19 fortsætter med at udvikle sig til varianter, der nogle gange er endnu mere overførbare end den oprindelige stamme. Indtil virussen betragtes som endemisk eller i det mindste ikke længere er en verdensomspændende trussel, er det sandsynligt, at investorer vil forblive på vagt.

🔥 Anbefalede:  Marketing: Hvad det er og 4 måder at booste din virksomhed på

Læs relaterede indlæg: