Nestlé lancerer “Cereals Metaclub” i Decentraland

Følgende artikel hjælper dig med: Nestlé lancerer “Cereals Metaclub” i Decentraland

Nestlé lancerer "Cereals Metaclub" i Decentraland

Nestlé er den næste virksomhed, der introducerer sin web3 marketingstrategi. Mærket træder ind i metaverset med lanceringen af ​​”Cereals Metaclub” på den virtuelle spilleplatform Decentraland.

Nestlé Cereals Metaclub er en virtuel morgenmadsoplevelse udviklet af den schweiziske multinationale mad- og drikkevaregigant. Oplevelsen er skabt til at bringe et så vigtigt emne som økologi op, og den byder på onlineudfordringer med bæredygtighedstema og spil for at tjene penge.

Samlet set er den Decentraland-baserede placering vært for ti unikke virtuelle attraktioner. En af disse er Anghami Lab Rooftop – et virtuelt rum, hvor besøgende kan danse. Anghami er en musikstreamingplatform, der fokuserer på arabisk musik, og byder på adskillige afspilningslister opdelt i genrer som “Arabic Indie”, “Dance Arabia” eller “Egyptian Oldies”. Platformen tilbyder også internationale soundtracks. Opstarten er en af ​​initiativets partnere, så Nestlé Cereals Metaclub-spillere vil have mulighed for at vinde Anghami Plus-abonnementer.

Overraskelser slutter ikke her, da spillere også vil have mulighed for at gøre krav på eller købe bærbare NFT’er i begrænset oplag. Erfaringen er allerede Direkte i Decentraland.

Navnlig vil alle indtægter fra salget af NFT wearables gå til Rainforest Allianceen international ikke-statslig organisation, der bygger en alliance for at beskytte skove, forbedre levebrødet for bønder og skovsamfund og fremme deres menneskerettigheder.

“Vores Nestlé Cereals Metaclub tilbyder en unik kanal til at engagere og forbinde med yngre målgrupper, uddanne dem i emnerne bæredygtighed og samtidig tage dem gennem en omnichannel brandoplevelse,” sagde Brand Manager for Cereal Partners Worldwide (Nestlé & General Mills), Middle Mills. Øst- og Nordafrika, Bahaa Boulmona.

🔥 Anbefalede:  Najlepsze firmy edukacyjne uczące AI/ML w 2023 r

Decentraland er vært for mange traditionelle virksomheders virtuelle oplevelser. I januar i år lancerede kæledyrsfodermærket Pedigree “Fosterverse” – et metaverse-initiativ, der har til formål at minde brugere om kæledyr, der leder efter en redning.

Læs relaterede indlæg: