Neowiz’s Intella X afslører $10M Gaming Initiative Grant Program i partnerskab med Polygon Labs

Følgende artikel hjælper dig med: Neowiz’s Intella X afslører $10M Gaming Initiative Grant Program i partnerskab med Polygon Labs

Neowiz's Intella X afslører $10M Gaming Initiative Grant Program i partnerskab med Polygon Labs

Web3 gaming platform Intella X har lanceret et $10 millioner Gaming Initiative Grant Program for at støtte web2 og web3 spiludviklere i at skabe højkvalitets spil til Intella X Web3 spil platformen.

Intella X blev sat op af den sydkoreanske spilgigant Neowiz. Ved at tilbyde økonomisk støtte og ressourcer sigter dets bevillingsprogram på at styrke spiludviklere og drive adoptionen af ​​blockchain-teknologi i spilindustrien.

“Hos Intella X forstår vi, at spiludviklere giver næring til web3 gaming revolutionen. Vores 10 mio. USD tilskudsprogram til spilinitiativer er designet til at sætte gang i deres kreativitet og udstyre dem med afgørende ressourcer og støtte til at skabe banebrydende spiloplevelser,” sagde Jose Ko, CEO for Intella X. “Ved at støtte disse udviklere, plejer vi ikke kun en blomstrende gaming økosystem, men aktivt forme fremtiden for Web3 gaming.”

Ifølge Dekrypterblev tilskudsprogrammet oprettet i samarbejde med Polygon Labs for at integrere flere web3-spil i Polygon-økosystemet, da det søger at cementere sin position som “hjemmet for web3-spil.”

Kort efter at have indsamlet $12 millioner i januar, afslørede Intella X Polygon som en af ​​sine økosystempartnere. Web3-spilplatformen debuterede på Polygon tidligere i år med dens proprietære mobilpung, DEX, NFT-markedsplads og launchpad.

Ved Game Developers Conference (GDC) i marts fremviste Intella X sine spilopstillinger, inklusive first-person shooter (FPS) “AVA”; NFT PFP-projektet ‘Early Retired Cats Club’; samt demoen til det kommende Web3 MMORPG, ‘EOS Gold’, udviklet af Blue Potion Games, på Polygon Labs’ stand.

Der er nu åbent for ansøgninger til bevillingsprogrammet Intella X’s hjemmesidehvor ansøgere vil gennemgå en grundig gennemgang, herunder en samtale og due diligence af Intella X Grant Committee.

🔥 Anbefalede:  Chromebook-spil kan blive seriøst med rygter om Nvidia GPU'er på vej

Faktorer som potentiel påvirkning, innovation, gennemførlighed, bæredygtighed og tilpasning til Intella X’s mål vil blive overvejet, før tilskud tildeles. Det uddelte tilskudsbeløb vil variere afhængigt af projektet.

Læs mere: