Nelson Mandela Foundation annoncerer en kommende NFT-indsamling

Følgende artikel hjælper dig med: Nelson Mandela Foundation annoncerer en kommende NFT-indsamling

Nelson Mandela Foundation annoncerer lanceringen af ​​en NFT-kollektion til ære for Mandela-dagen. Samlingen har til formål at fremhæve arven fra den tidligere præsident i Sydafrika.

Nelson Mandela, der døde i 2013, havde en enorm positiv indflydelse på verden. I 2009 annoncerede FN, at Mandelas fødselsdag – den 18. juli – ville blive Mandelas internationale dag.

Nelson Mandela Foundation samarbejder med NFT-markedspladsen Glorious Digital til NFT-udgivelsen. Det kreative studie er baseret på CENNZ blockchain, en kulstofneutral Ethereum Side Chain. Fonden vil give Glorious Digital adgang til Mandelas fotos, personlige dokumenter og mere. Det 10-årige partnerskab har til formål at fejre Nobels fredsprisvinders liv.

Særligt vil midler fra NFT-salg blive doneret til Nelson Mandela Foundation, som bidrager til skabelsen af ​​samfund ved at mobilisere lederens arv.

“At blive betroet Mandelas arkiv, arv og budskaber om sammenhold, optimisme, lederskab, lighed, frihed og håb, blandt andet, er en ære og et privilegium,” sagde CEO for Glorious Digital, Tim Harper.

Virksomhederne har endnu ikke offentliggjort udgivelsesdatoen. Interesserede personer kan dog tilmelde sig Glorious’ internet side at modtage opdateringer om projektet.

NELSON MANDELA FOUNDATION x GLORIOUS DIGITAL | Vi er beærede over at annoncere vores næste samarbejde – Nelson Mandela Foundation har indgået partnerskab med Glorious Digital for at arbejde på et projekt, der vil strække sig over et årti, og ære Mandelas liv og inspiration. https://t.co/sxPBgrlcDk pic.twitter.com/U7SzHD60Vo

— Glorious (@glorious_digi) 18. juli 2022

I juni skabte Glorious “The Centenary Collection” i samarbejde med Wimbledon. De prestigefyldte tennisturneringsmomenter blev udstedt som NFT’er for at fejre 100-året for mesterskabet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  MetaMundo annoncerer lanceringsfest og gratis modeller til SpacesDAO Exclusive Drop