Nedbryd 100.000 barrieren om året med din lille virksomhed

Følgende artikel hjælper dig med: Nedbryd 100.000 barrieren om året med din lille virksomhed

Flere af mine venner og bekendte, der følger MyWifeQuitHerJob.com, har svært ved at tro, at vores online bryllupslinnedvirksomhed muligvis kan tjene 100 tusind dollars om året i overskud for at sælge til sådan en lille niche.

Og de er rigtige. Vi tjener ikke 100.000 om året. Vi laver meget mere end det nu, hvor vores forretning er udvidet, og vi er mere etablerede.

Foto af Borman818

Selvom et sekscifret profittal umiddelbart kan virke som mange penge, er det faktisk ikke en uoverkommelig opgave at komme op på 100.000 om året, når man ser på tallet i mindre, mere overskuelige stykker.

Faktisk valgte min kone og jeg oprindeligt 100.000 som vores profitmål for det første år, fordi vi følte, at det var et tal, vi rent faktisk kunne nå. Det, og 100.000 om året var nogenlunde den løn, som min kone efterlod, da hun sagde sit daglige job op.

Nøglen, når man forsøger at opnå et stort mål, er at sætte sig ned og dele problemet ned i mindre bidder og tildele en monetær strategi til hver brik. At bryde et stort problem ned hjælper af to grunde.

For det første, at se et mindre problem vil give dig selvtilliden til at lykkes. For det andet vil håndtering af mindre stykker give dig mulighed for at gøre konsekvente fremskridt.

For min kone og jeg brød vi tallet på 100.000 ned til en række daglige pengemål og formåede at nå vores oprindelige profitmål på lidt over et år.

Dissekere seks figurer

I hjertet af det hele betyder det at tjene 100.000 om året, at du skal tjene cirka $8333 om måneden. Hvis vi antager 30 dage på en måned, betyder det, at du kun skal tjene nogenlunde 278 dollars om dagen for at ramme det magiske sekscifrede mærke.

Hvor opnåeligt det er at tjene $278 pr. dag, afhænger af din gennemsnitlige fortjeneste pr. transaktion. Efter at have foretaget nogle tilbagebetalinger af konvolutberegningerne og nogle indledende prøvesalg på Ebay, anslog min kone og jeg, at vores gennemsnitlige fortjeneste pr. salg for vores online butik for bryllupslinned ville være omkring 50 dollars, hvilket betød, at vi behøvede kun at gennemføre 6 ordrer om dagen for at nå 100.000.

🔥 Anbefalede:  xAI: Elon Musks nye AI-virksomhed løfter sløret for sin mission med webstedslancering

Når man tænker over det på denne måde, lød 278 dollars om dagen slet ikke som et skræmmende tal.

Så med dette mål i tankerne, udtænkte min kone og jeg måder at nå 6 ordrer om dagen så hurtigt og så nemt som muligt.

Forum markedsføring

Det første, der kom til at tænke på, var, at jeg kunne infiltrere og fordybe mig i nogle af de bryllupsbaserede fora derude. Tusindvis af ville være brude samles på steder som bryllupskanalen og knudeforaene.

Hvis jeg kunne tage mig tid og forankre mig i fællesskabet, kunne jeg tromme nogle konsekvente forretninger ved at pitche vores produkter direkte til vores målgruppe.

Efter at være blevet forbudt flere gange fra disse bryllupsfora, fik jeg endelig styr på det og opdagede, at jeg skulle være mere klog, når jeg markedsfører på foraene, fordi systemadministratorerne ikke tolererede nogen form for selvpromovering.

Jeg fandt ud af, at ved at være ægte og hjælpsom over for disse ville være brude, kunne jeg lejlighedsvis smide nogle få subtile anbefalinger og ikke få det til at virke som et direkte salgsargument for vores online-forretning.

Tidligt brugte vi denne taktik flittigt til at tromme et par ordrer om dagen og etablere nogle mund til mund.

Vi brugte Adwords

Hvis du starter en hjemmeside helt fra bunden, kan det tage en god del tid at blive indekseret i søgemaskinerne. Og det, der oftest sker, er, at din hjemmeside vil ligge i Googles sandkasse i en længere periode, før den frigives til det generelle indeks.

Heldigvis, hvis du har budgettet, kan du købe ekstremt målrettede klik direkte fra Google ved hjælp af AdWords. Ved at bruge en ret intuitiv grænseflade kan du oprette en simpel onlineannonce på under 10 minutter og få den vist med det samme i søgemaskinerne.

Når vi ser tilbage, kom det meste af vores tidlige forretning fra Adwords. Jeg kan også huske, at vi i starten faktisk brugte mere på Adwords, end vi lavede i omsætning.

🔥 Anbefalede:  Har du brug for et 1800 gratis nummer til din onlineforretning?

Men gradvist over tid lykkedes det os at bortfiltrere de ikke-rentable søgeord fra vores konto, og snart tjente vi en enorm fortjeneste fra Adwords-annoncering alene.

Adwords virker! Det gør den virkelig. Faktisk tror jeg, at vi i løbet af vores første år, hvor vores AdWords-budget var ret lavt, stadig formåede at tjene omkring 4 salgsdage, hvilket kostede os omkring 5 bukke pr. konvertering.

Vi anmodede om udtalelser

Da vi først fik potentielle kunder på vores hjemmeside, var det afgørende at få dem til at føle sig trygge ved at handle i vores butik. Så tidligt gav vi gratis produkter væk til vores venner og bekendte og fik dem til at give os deres anmeldelser.

Derudover solgte vi også nogle af vores hankies på Ebay og brugte også Ebay-feedbacken som testimonials. Ved at placere vores udtalelser fremtrædende på forsiden, så alle kan se, gjorde det vores potentielle kunder sikre på, at vi kunne levere kvalitetsprodukter til tiden.

Kombinationen af ​​at have et rent websted og gode udtalelser sammen med anstændige mængder af AdWords- og bryllupsforumtrafik, formåede vi at overskride vores kvote på 6 ordrer om dagen for at tjene 100.000 i løbet af vores første forretningsår.

Vi målrettede bryllupsplanlæggere

Det sidste løft til vores omsætning, der gjorde det muligt for os at nå 100.000, var, at vi gav bryllups- og begivenhedsplanlæggere en særlig behandling. Vi gik gennem internettet og kontaktede disse planlæggere direkte og tilbød rabatter på massekøb af vores produkter.

Selvom denne taktik blev ramt eller savnet, var det normalt for en stor sum penge, når det lykkedes at låse en bryllupsplanlægger ind. I nogle tilfælde oversteg én ordre fra en eventplanlægger mere end 5-7 gange, hvad en typisk dags indkomst ville være.

100.000 er inden for din rækkevidde

Hvis du tager dig tid til at tænke over det, er det inden for din rækkevidde at tjene 100.000 om året med din online-forretning. Nøglen er at have en gameplan for, hvordan man kommer dertil.

🔥 Anbefalede:  Amazon Brand Registry og den bedste måde at forhindre IP-tyveri på

Ved at nedbryde dit indtjeningsmål til en daglig værdi, kan du planlægge og finde ud af, hvordan du vil lave dine tal. Brug af denne guideline vil også give dig mulighed for tidligt at finde ud af, om din forretningsidé overhovedet er levedygtig, og om du også skal hæve priserne.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.