NASA lancerer en VR-udfordring for at hjælpe med at sende astronauter til Mars

Følgende artikel hjælper dig med: NASA lancerer en VR-udfordring for at hjælpe med at sende astronauter til Mars

NASA lancerer en udfordring for at udvikle sin Metaverse

NASA har lanceret MarsXR Challenge. Målet? At bruge MarsXR, en digital repræsentation af Mars, til at forberede astronauter til fremtidige missioner.

MarsXR er en 400 km² Metaverse-model af Mars modelleret i Uvirkelig motor 5. Det er kort sagt en næsten perfekt kopi af Mars i virtuel form.

Udfordringen er rettet mod at samle udviklere, der vil befolke Metaverse og udføre forskning inden for den nye virtuelle virkelighed. Hovedmålet er at opnå realistiske XR-oplevelser af livet på Mars.

Konkurrencen er opdelt i 5 kategorier: Opret lejr, videnskabelig forskning, vedligeholdelse, udforskning og “Blow Our Minds”. De fire vindere af hver kategori vil modtage $6.000.

Opgaven for deltagerne er at udvikle nye aktiver og scenarier til Mars XR Operations Support System (XOSS). NASA vil bruge resultaterne af arbejdet til at skabe scenarier for særlige ekstravehikulære aktiviteter (EVA). Disse bruges til at teste procedurer og skemapositioner, mens de er på Mars.

Personer, der er interesseret i rum, teknologi og design, kan nu deltage i udfordringen. Den samlede belønning er $70.000. Det vil blive delt mellem 20 personer, fire vindere af hver fem kategorier.

Indsendelsesfristen er den 26. juli 2022 kl. 23.00 CEST.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan stemmesøgning kan hjælpe med at forbedre din SEO-strategi