Nadya Tolokonnikova, Ellen von Unwerth og Rolling Stone udgiver en NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Nadya Tolokonnikova, Ellen von Unwerth og Rolling Stone udgiver en NFT-kollektion

Det anerkendte magasin Rolling Stone og Pussy Riots Nadya Tolokonnikova har annonceret lanceringen af ​​en NFT-kollektion. Kaldet “MATRIARCHY NOW” indeholder elleve fotografier taget af den kendte tyske fotograf Ellen von Unwerth.

Den model, der blev fotograf Von Unwerth, er berømt for berømtheders nøgenbilleder og portrætter. Inden for dette samarbejde er hun ansvarlig for det kunstneriske udtryk for Tolokonnikovas seksualitet, som har til formål at fremme ligestilling mellem mænd og kvinder.

NFT’erne vil indeholde følgende emner: “Matriarkat nu”, “Tilbedelse”, “De velsignedes opstigning”, “Martyrium”, “Den sidste dom”, “Eremithelgen”, “De jordiske glæders have”, “Himlen, ” “Paradise,” og “Fristelsen af ​​St. Anthony.” Ud over elleve NFT-fotografier vil trioen auktionere en NFT-genskabelse af et Rolling Stone-cover med Nadya Tolokonnikova. Vinderen vil modtage et officielt fysisk kunsttryk af billedet understøttet af NFT. Indtægterne fra salget af et-til-én-kunstværker vil gå til organisationer for kvinders reproduktive rettigheder.

Ellen von Unwerth

Udgivelsen vil finde sted på Coinbase’s NFT-platform den 11. januar. Som en sidebemærkning gik markedspladsen live i april 2022 i betaversionen og er stadig kun tilgængelig i beta.

Bemærkelsesværdigt er dette ikke Tolokonnikovas første skridt ind i web3. I 2021 var hun med til at stifte Unicorn DAO, som promoverer kønsflydende utopier. I maj i år rejste organisationen 4,5 millioner dollars ind for at støtte kvinder og LGBTQ+-kunstnere. Efter, i juli, gik Nadyas feministiske kollektiv Pussy Riot sammen med den digitale kunstner Ksti Hu for at frigive NFT-kollektionen “Proof of Protest”.

🔥 Anbefalede:  Kan du leve af Instacart? (Ultimate 2023-guide)