Myter vs realiteter ved at købe websteder til “passiv indkomst”: Mine oplevelser

Følgende artikel hjælper dig med: Myter vs realiteter ved at købe websteder til “passiv indkomst”: Mine oplevelser

Nichewebsteder er en fantastisk måde at tjene penge online. Uanset om de bygger dem fra bunden, køber og forbedrer websteder til at vende, eller holder en portefølje af tilknyttede websteder til passiv indkomst, har websteder skabt indkomst og økonomisk frihed for tusindvis af mennesker.

Tanken om, at niche-websteder skaber ren passiv indkomst, kan dog være vildledende. Selvom der er sandhed i ideen om, at niche-websteder kan blive en relativt håndfri indkomst på et bestemt tidspunkt, er det vigtigt at forstå hele historien.

Jeg dykker ned i fordele, ulemper, opfattelser og realiteter ved at købe hjemmesider til passiv indkomst, og hvad enhver ny køber har brug for at vide.

Lad os komme ind i det!


Sammenligning af passiv indkomst: Aktier vs fast ejendom vs websteder

Der er helt sikkert fordele og ulemper ved alle disse investeringsmuligheder. På et vist tidspunkt kan det endda give mening for mange mennesker at gå med to eller endda alle tre.

Det er dog vigtigt at forstå forskellene mellem dem alle på forhånd.

Niche webstederEjendomAktier
Pengestrøm Meget høj Lav Nominel (udbytte)
Aktivitetsniveau Aktiv kortsigtet, derefter relativt passiv Aktiv, passiv, hvis du ansætter et fuldtidshold Passiv hvis du investerer langsigtet, meget aktiv hvis ikke
Volatilitet Høj Moderat Moderat til høj (afhænger)
Kontantbarriere for adgang Lav Meget høj Moderat
Vedligeholdelse Meget lav Moderat til Høj Varierer
Gennemsnitligt fortjenestepotentiale Meget høj Moderat til Høj Moderat

5 myter om “passive” indkomstwebsteder

Der er mange myter omkring brug af nichesider til passiv indkomst. Disse fem myter skiller sig dog ud som nogle af de største, der synes at være udbredt, når de ikke burde være det.

1. Myte: Websites er stedsegrønne

Få din hjemmeside til et bestemt punkt, og så behøver du aldrig røre ved den igen. Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Det er der en grund til.

Der er websteder, der ikke er blevet rørt i årevis og stadig tjener penge til deres ejere, men dette er undtagelsen i modsætning til reglen. Webstederne plejede højst sandsynligt at lave mere, da de stadig blev opdateret og plejet.

Websites kræver TLC både for at holde indhold opdateret og rangeret af Google, samt sikre, at indtægtsgenerering er på rette måde. Arbejdet kan være meget mindre, mens du er i vedligeholdelsestilstand i forhold til at øge webstedet, men for at forblive i Googles gode nåde, skal webstedet forblive opdateret.

I mange tilfælde inkluderer dette minimum 1-2 artikler om måneden, opdatering af webstedstemaet og plug-ins, samt at holde øje med problemer med indtægtsgenerering eller Googles rangeringsopdateringer. Dette kan outsources til en, du træner, f.eks. at hyre en hjemmesideoperatør, hvilket er, hvad jeg plejer at gøre med nichesider, jeg beholder i længere perioder, men det er stadig nødvendigt.

Det er også kun for almindelige websteder. Hvad hvis webstedet handler om et emne, der mister popularitet eller bliver forældet med tiden? Trafiktabene i disse tilfælde vil være uundgåelige.

🔥 Anbefalede:  B&W Panorama 3 soundbar: Easy Dolby Atmos til $1.000

Takeaways: Hjemmesider er ikke perfekt stedsegrønne. Sammenlignet med andre aktivklasser (f.eks. fast ejendom), selvom arbejdsbyrden kan være mindre for et websted.

2. Myte: websteder er lav vedligeholdelse

Websites kræver teknisk vedligeholdelse, og konsekvenserne af at ignorere dette kan være katastrofale.

WordPress skal forblive opdateret til en aktuel version, ligesom alle plug-ins, der bruges på et websted. Dette optimerer ydeevnen og er vigtigt for sikkerheden.

Der skal tages regelmæssige sikkerhedskopier af webstedet i tilfælde af hostingfejl eller andre webstedsproblemer. Ændringer og opdateringer kan medføre, at tidligere optimeringer ikke længere virker eller endda går i stykker. Den tekniske side af at vedligeholde hjemmesider kræver arbejde, omhu og dygtighed – og jeg ved fra tidlige erfaringer, at jeg ignorerer det på egen risiko.

Takeaways: Når det er sagt, er der dog masser af værktøjer til at gøre dette hurtigt og nemt. Jeg bruger ManageWP, som giver mig mulighed for at opdatere plugins, udføre automatiserede sikkerhedskopier og mere fra ét dashboard. Højt anbefalet!

3. Myte: Der er masser af trafik at gå rundt

Selvom der er et utroligt antal potentielle emner eller nicher derude, er det ikke rigtigt, at der er masser af trafik at gå rundt. Kun så mange mennesker vil søge efter et givet emne. Den begrænsede trafik skal deles op mellem de websteder, der rangerer for disse søgeord.

Så er der de enorme SEO-opdateringer forårsaget af Googles algoritmeændringer. Historien om Google-ændringer at udslette 70 %, 80 % eller mere af et websteds trafik natten over er lang. Selv de mest erfarne niche-webstedsbyggere eller ejere bliver nervøse, når endnu en algoritmeændring annonceres.

Her er et Google Search Console-øjebliksbillede af mit dating-casestudiewebsted for de sidste 16 måneder:

Som du kan se, er det en rutsjebanetur med op- og nedture. Hver opdatering kan skabe kaos på dit websted. Du skal forberede dig!

Takeaways: Tag et kig på Moz’ historie over Google-opdateringer for at se en kortliste over, hvor ofte tingene ændrer sig. Antag, at dit websted vil blive ramt på et eller andet tidspunkt. Sådan er virkeligheden i disse dage.

4. Myte: Selv i et værst tænkeligt scenarie vil du lave noget…

De fleste mennesker, der gør en seriøs indsats for at verificere statistik, når de køber et websted eller lærer, hvordan SEO fungerer, vil gøre noget. Men forfærdelig søgeordsforskning, søgeordssøgning, som et nyt websted aldrig vil rangere efter, og dårlig skrivning kan sænke et niche-websteds chancer for at tjene penge.

Der er også den mere almindelige situation med at give op tidligt, fordi udbetalingen ikke er den investerede tid værd. Dette kan nemt ske – især for personer, der bygger fra bunden eller køber nichesider uden at lære noget om at optimere for indtægter eller hvordan SEO fungerer.

Takeaways: Det tager 12 måneder eller længere at se trækkraft på en hjemmeside bygget fra bunden, og det er, hvis alt er gjort rigtigt. I værste fald er du ikke garanteret at lave noget.

🔥 Anbefalede:  5 problemer med Amazon Dropshipping (og hvad man skal gøre i stedet)

5. Myte: Gode hjemmesider er billige at købe

Denne kan måske betragtes som en halv sandhed baseret på situationen. Der er masser af billige hjemmesider derude. De fleste af dem er billige, fordi de ikke laver noget. Eller de blev bare ramt af en massiv manuel straf, og webstedsejeren forsøger at løsrive sig.

Gode ​​nichesider, der allerede tjener indtægter, starter ofte ved et 35X multiplum og bliver justeret baseret på fordele eller ulemper. Det typiske interval er 30x-40X multiple. De gode tilbud kommer fra at finde websteder, der har et enormt potentiale til at vokse og er underoptimerede til omsætning.

Selv i den situation kan et websted, der tjener $1.000 om måneden, være en hel del på $40.000 for en, der ved, hvordan man vender det om.

Jeg er dog klar over, at $40.000 ikke anses for at være billigt for de fleste mennesker. Selvom der findes tilbud for de meget dårligt opsatte websteder, der kan gå fra meget små månedlige betalinger til enorme udbetalinger med nogle få ændringer, er disse tilbud svære at finde.

Takeaways: Pæne hjemmesider og billige bør ikke gå i samme sætning. Af alle de hjemmesider, jeg køber om året, er 1 eller 2 af dem kvalitet og billige på samme tid. Det svarer til omkring 5 % af de sider, jeg køber. De fleste websteder, som jeg erhverver, er gode websteder til typiske markedspriser, og jeg er i stand til at spotte nemme gevinster, som andre går glip af.


4 realiteter ved nicheinvesteringer

1. Virkelighed: Websites Cash Flow bedre end andre investeringer

Pengestrømmen med nichesider er fantastisk. Især sammenlignet med aktier eller fast ejendom. Når jeg køber en nicheside, betaler den investering penge fra dag ét. Uanset hvilken annonceindtægt eller affiliate salg, det giver, går det ind på min bankkonto.

Dette fortsætter gennem processen med at forbedre trafikken, forbedre optimeringen og gøre hjemmesiden mere værdifuld, når jeg vender den. Nogle gange tager det kun to eller tre måneders arbejde at få en omsætning fra $1.000 om måneden til $4.000 om måneden, som jeg gjorde for mit udendørs case-studiested.

Takeaways: Det tager ikke kun den estimerede salgsværdi fra lave femcifrede til lave sekscifrede, men den øgede månedlige indkomst går direkte ind på min bankkonto, mens forbedringsprocessen finder sted. Dette slår selv udbytteaktier ud og er ikke afhængig af gode lejere til at opkræve husleje.

2. Virkelighed: Websites kræver ikke UMIDDELBARE rettelser (for det meste)

Selvom websteder kræver vedligeholdelse og arbejde, har de ikke de nødrettelser (det meste af tiden), der sker med andre aktiver. Der er ingen “toilet er i stykker og lækker vand ved midnat” telefonopkald til at håndtere (eller betale for).

Der er ingen “CEO sagde noget dumt”, og aktien styrtdykker 70% og annullerer udbytte.

Takeaways: Selvom der er en lang liste over ting, man skal gøre, når man skal forbedre et nichewebsted, deraf årsagen til mit Easy Wins-produkt, er meget få af dem enorme nødsituationer, der skal håndteres med det samme.

🔥 Anbefalede:  Uwerx (WERX) Presale ankommer lige til tiden for ulykkelige Uniswap (UNI) og Polkadot (DOT) investorer

3. Virkelighed: Websites kræver ikke store teams at vedligeholde

Der er ikke behov for revisorer, aktiehandlere, aktive handelsporteføljeforvaltere, blikkenslagere, elektrikere eller andre vedligeholdelsestjenester. Websites kræver grundlæggende vedligeholdelse, men der er ikke behov for et stort team.

Takeaways: Én person kan administrere et stort antal websteder, især hvis indholdsskabelsen er outsourcet. På et tidspunkt administrerede jeg selv en portefølje på 17 websteder med en virtuel assistent. I dag anbefaler jeg at fokusere på 4-5 kvalitetssider.

4. Virkelighed: Websites tilbyder mere kontrol end andre investeringer

Der er mange faktorer, der påvirker værdien af ​​aktier eller fast ejendom, som er helt uden for en investors kontrol.

Bilindustrien lukker ned i Detroit? Uanset hvor smart en ejendomsinvestor var, var de ude af en formue på det tidspunkt. CEO siger noget dumt eller ulovligt koger bøgerne? Der går aktieværdien.

Det er ting uden for nogens individuelle kontrol. Mens niche-websteder er påvirket af Google og affiliate-programmer som Amazon Associates, har jeg meget kontrol over, om mine websteder rangerer godt, om jeg bruger teknikker, som Google kan lide i forhold til, at Google straffer, og hvordan mine websteder tjener penge.

Med andre ord, mens nogle ting måske er uden for min kontrol, er de fleste ting i min kontrol.

Takeaways: Websites tilbyder simpelthen mere kontrol over andre typiske aktiver. Selv for ting som Google Algorithm-opdateringer, der kan påvirke mine sider, har jeg så i det mindste mulighed for at forbedre siderne og potentielt få min trafik tilbage. Dette er et hit eller miss i det virkelige liv med websteder, men i det mindste er muligheden tilgængelig.


Fejlslutningen: Nichewebsteder kræver arbejde, ikke perfekt passive

Dette ændrer ikke på min mening om, at nichewebsteder er min foretrukne investeringsmulighed. Nichewebsteder kræver arbejde, men udbyttet kan være fantastisk.

Det er dog vigtigt at vide, at myten om, at nichewebsteder er 100 % passiv indkomst, er netop det: en myte.

Der er mange fordele ved at gå med nichesider, og der er en grad af lavt arbejde, højindkomstpotentiale, der er meget tæt på at være passiv. Især med de rigtige systemer på plads.

Men at komme til “vedligeholdelses”-punktet for en gruppe niche-websteder kræver en enorm mængde forhåndsarbejde.Afslut

Nichesider er en utrolig investering og kan bruges til at oprette relativt passiv indkomst.

At komme til det punkt kræver dygtighed, et budget og en masse arbejde. Ved fuldt ud at forstå de almindelige myter og realiteter på nichewebsteder, og hvilke der er hvilke, vil du være bedre forberedt til at træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

Table of Contents