Mytaverse integrerer Dolby.io for at skabe realistisk lyd i Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Mytaverse integrerer Dolby.io for at skabe realistisk lyd i Metaverse

Mytaverse, en enterprise metaverse virksomhed, har integreret Dolby.io for at skabe realistisk lyd i virtuelle miljøer.

Med integrationen af ​​Dolby.io vil brugerne være i stand til at opleve fordybende lyd i Mytaverses virtuelle rum, og replikere, hvordan lyden ændrer sig, når man bevæger sig rundt. For eksempel, hvis en bruger går væk fra en avatar, vil stemmen blive lavere, og hvis de bevæger sig mod en højttaler og drejer hovedet, vil lydretningen på højttaleren ændre sig.

Udover at give en fordybende lydoplevelse, udnytter Mytaverse Dolby.io’s real-time streaming-funktioner for at sikre problemfri virtuel verden. Dolby.io vil blive brugt til at levere HD- og 4k-videostreams, hvilket muliggør livestreaming og virtuelle begivenheder i høj kvalitet i Mytaverse.

“Alle tænker på metaverset som en visuel oplevelse, men lydbilledet er lige så vigtigt for at levere fordybende oplevelser til vores virksomhedskunder, som ønsker at arbejde i realistiske virtuelle miljøer,”

Mytaverse medstifter og CTO Jaime Lopez sagde i en erklæring.

Mytaverse blev grundlagt i 2020 af Kenneth Landau og Jaime Lopez og er en cloud-baseret platform, der tilbyder virksomhedskunder 3D-omsluttende, multiplayer-arbejdspladsmiljøer. Nogle af virksomhedens kerneløsninger omfatter simuleringer, konferencer og showrooms. Kunder kan bruge platformens præbyggede rum eller tilpasse deres egne tredimensionelle miljøer baseret på deres forretningsbehov.

Mytaverse tilbyder arbejdsrum lige fra simple mødepods til mindre forsamlinger hele vejen til interaktive bestyrelseslokaler til større grupper og alt derimellem. Messer og konferencer kan også afholdes på platformens præbyggede eller skræddersyede rum, der er bygget i skala baseret på store udstillingshaller. Virksomheder kan indsætte nye medarbejdere og træne dem i realistiske simulerede miljøer.

🔥 Anbefalede:  OpenFlamingo: Et nyt Open-Source billed-til-tekst-rammeværk fra Meta AI og LAION

Store virksomheder, herunder Zaha Hadid Architects, PepsiCo og Dassault Aviation, er nogle af Mytaverses kunder, der allerede bruger platformen til 3D-indholdssamarbejde i virtuelle rum.

Læs mere: