Musikplatformen Napster går ind i Web3, lancerer Algorand-token

Følgende artikel hjælper dig med: Musikplatformen Napster går ind i Web3, lancerer Algorand-token

Musikplatformen Napster går ind i Web3, lancerer Algorand-tokenNapster 3.0

Musikstreamingtjenesten Napster har lagt planer om at anvende Web3-teknologi til sin forretningsmodel for at øge interaktionen i musikfællesskabet og oprette et decentraliseret musikøkosystem.

Platformen blev lanceret i 1999 og rystede musikindustrien i Web1-æraen ved at bruge P2P-teknologi til digital lyd. Efter at have indgivet konkursbegæring i 2002 og flere ændringer i ejerskab, er Napster nu på vej mod decentralisering.

Napster Innovation Foundation vil udstede $NAPSTER-tokens på Algorand blockchain. Med lanceringen sigter virksomheden mod at “styrke og tilpasse fans, musikskabere og rettighedsindehavere.” Det næste skridt er at skabe nye måder, hvorpå musikkunstnere kan danne dybere forbindelser med fans.

Ifølge Litepaper vil $NAPSTER-tokens blive brugt som betalingsmetode for abonnementer, eksklusive indholdsrettigheder, kunstnerforsalg, Napster-incitamentsprogrammer og premium-funktionsadgang.

Algorand er en open source, skalerbar, CO2-negativ, Proof-of-Stake blockchain-infrastruktur, der købte Napster og kryptoinvesteringsselskabet Hivemind i sidste måned.

“Vi går ind i musikkens streaming-plus-æra, som er en af ​​de få skalerede forretningssektorer, hvor adoption af blockchain-teknologi giver øjeblikkelig mening for alle,” sagde Emmy Lovell, midlertidig administrerende direktør for Napster. “Folk, der laver musik, folk, der lytter til det, og dem, der ejer dens IP, er alle allerede stærkt afhængige af teknologi. Web3 tilbyder en chance for at uddybe, udvide og forbedre musikøkosystemet.”

Napster er ikke det eneste ældre musikselskab, der går ind i Web3. For eksempel har Spotify testet NFT’er, så musikkunstnere kunne sælge, og samlere kunne fremvise digitale samleobjekter på platformen.

Læs relaterede indlæg:э

🔥 Anbefalede:  Web3 Gaming DAO Game7 lancerer Gamified Community Management Protocol Summon