Music NFT start-up anotherblock hæver $2,5 millioner som investering

Følgende artikel hjælper dig med: Music NFT start-up anotherblock hæver $2,5 millioner som investering

Music NFT start-up anotherblock hæver $2,5 millioner som investering

En web3-baseret opstart af musikdeling, anotherblock, vil droppe sine første NFT’er i år efter at have rejst 2,5 millioner dollars i en investeringsrunde.

Virksomheden, der blev grundlagt for lidt over et år siden af ​​Michel D. Traore, Sebastian Ljungberg og Filip Strömsten, rejste allerede 1,2 millioner dollars som en del af sin pre-seed-finansieringsrunde tilbage i januar. Anotherblocks nøgleinvestorer omfatter en nordisk VC Inventure, grundlægger af Centrifuge.io Maex Ament, og et blockchain-investeringsselskab StableNode. Kunstnere, producenter, musikselskaber og udgivere investerede også i en anden blok.

Det royalty-baserede musikdelingsfirma ønsker at genopfinde musikejerskab. Det holder tro at “Det skal være nemt at investere i musik.” Virksomheden sigter mod at forbinde musikstreamingrettigheder til NFT’er for at skabe en mere sikker måde at købe og sælge musikrettigheder på.

Investorer forestiller sig en anden blok som vejen mod fremtiden

Lauri Kokkila, en investeringspartner hos Inventure, har for nylig tweeted“Vi mener, at en anden blok virkelig demokratiserer ejerskabet af musik for alle.”

Grammy-vindende producer DannyBoyStyles, en investor i anotherblock, mener også, at virksomheden gør noget særligt. “Jeg ser en investering i anotherblock.io som en investering i en anden fremtid, hvor magten er tilbage i hænderne på skaberne,” han sagde.

anotherblock vil slutte sig til andre fraktionelle musikinvesteringsvirksomheder som Royal, som hævet 55 millioner dollars i november 2021. Mens distributionsdatoer endnu ikke er annonceret, hævder en anden blok, at de første NFT’er vil være tilgængelige senere i år.

Virksomheden vil gøre sin optræden på NFT.NYC, en årlig NFT-begivenhed, senere på måneden.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  9 spørgsmål, du kan stille for at måle troværdigheden af ​​potentielle lejemål