MUFG planlægger at tilbyde finansielle tjenester i metaversen

Følgende artikel hjælper dig med: MUFG planlægger at tilbyde finansielle tjenester i metaversen

Japans største bank, MUFG, planlægger at begynde at tilbyde finansielle tjenester i metaversen. Institutionen samarbejder med Sompo Japan Insurance Inc. og metaverse-platformen GranWhale for at introducere sin første Web3-funktion.

Virksomhederne anerkender virtuelle verdener som en vigtig kanal, der vil hjælpe brugere med at få adgang til finansielle tjenester. Så de tre er ved at udvikle en samarbejdsramme at skabe muligheder i metaversen.

ANA

ANA GranWhale er en ny platform udviklet af ANA holdings, et Tokyo-baseret konsortium, der fokuserer på lufttransportvirksomheder. Metaverset er indstillet til at lancere i 2023. Det er bemærkelsesværdigt, at GranWhale-udviklere forventer, at 38 millioner brugere slutter sig til det med det samme, da virksomheden har så mange kilometermedlemmer.

Ligesom andre metaverse platforme vil GranWhale give brugerne mulighed for at sælge og købe virtuelle produkter. For eksempel vil kunderne kunne købe MUFG banks digitale produkter og finansielle tjenester i den virtuelle verden.

Virksomhederne har ikke delt den nøjagtige lanceringsdato endnu.

ANA

MUFG er ikke den første institution, der tilbyder sine tjenester i den virtuelle verden. I maj i år indviede Dubais Virtual Assets Regulatory Authority sit hovedkvarter i The Sandbox. UAE’s økonomiministerium er ved at udvikle et hovedkvarter i metaversen, mens den sydøstasiatiske bank DBS tilbyder tjenester i Decentraland.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Alkem Labs succeshistorie - Indiens 5. største farmavirksomhed