MPost Markets: Priserne er faldet, Terra styrtdykker igen

Følgende artikel hjælper dig med: MPost Markets: Priserne er faldet, Terra styrtdykker igen

Bitcoin-priserne forbliver stabile uden større fald. I skrivende stund sælges mønten til $29.026,70 og har oplevet et fald på 0,5% i de sidste 24 timer.

Ethereums Ether har det på den anden side stadig ikke bedre. Mens dagens fald ikke er så voldsomt som gårsdagens, falder prisen stadig støt. Efter at være faldet yderligere 4,05 % er etherprisen nu 1.771,84 USD, og ​​det samlede fald i prisen på syv dage er 12,85 %.

Ethereums Ether 24-timers prisændring. Kilde: CoinGecko.

Det aktuelle fald i priserne har givet resultater i futures-likvidationer. I går, CoinDesk rapporteredeether-sporede futures tegnede sig for halvdelen af ​​alle kryptofutures-likvidationer, hvor ether-sporede futures-tab næsten fordoblede dem for bitcoin og beløb sig til cirka $236 millioner.

Symbol Likvidationer. Kilde: CoinGlass.

Tendensen ser ud til at stabilisere sig nu, men ether-futures fortsætter med at sælge. Ifølge CoinGlass data, har de sidste 24 timer været solgt over 50 % flere etherfutures end bitcoin-sporede; i forholdet mellem $157,05 millioner og $102,57 millioner.

Det ser også dystert ud for Terra UST. Terra-priserne er styrtdykket igen, med mere end 60 %, og mønten sælges nu til 0,036 USD. Selvom de sidste par dage virkede mindre turbulente for stablecoin, er der ingen måde at vide, om den vil være i stand til at nå sin tidligere pris.

Metaverse indeks (MVI) klarer sig ikke godt; prisen faldt 4,90% og er nu på $49,42. Selvom det ikke er ønsket, er dette efterår ikke uventet i betragtning af, hvordan de metaverse kryptovalutaer har opført sig for nylig. Alle større kryptovalutaer, der bruges i NFT-sfæren, oplever et fald. Flowpriserne faldt med 4,84%, ApeCoin APE 8,42%, Decentralands MANA 5,29% og Tezos 6,6%.

🔥 Anbefalede:  Wordle kan nu spilles på New York Times Crossword-appen

Læs relaterede indlæg: