MPost Markets: Prisen på bitcoin falder under $20k-mærket

Følgende artikel hjælper dig med: MPost Markets: Prisen på bitcoin falder under $20k-mærket

Metaverse Markets gennemgang

Kryptovalutaer oplever betydelige prisfald. Glassnode er ikke forkert, idet han refererer til den nuværende tid som “en bjørn af historiske proportioner”, især i betragtning af dens “udstrakte varighed” og hvor mange mennesker der er blevet berørt. Efter at have oplevet et fald på 5,15 % i løbet af de sidste 24 timer, er den globale kryptomarkedsværdi nu $896,18 mia.

Prisen på bitcoin falder igen. I skrivende stund er mønten faldet til under $20k-mærket og handles nu til $19.950,22. Selvom det ikke er et stort prisfald samlet set, viser det, at vi stadig ikke er i nærheden af ​​at være ude af bjørnemarkedet.

Selvom dette er en usædvanlig begivenhed, ser vi nu spotpriser handle under den realiserede pris, hvilket betyder, at handlende taber penge, når de bruger deres bitcoins købt til en højere pris. “Spotpriserne handles i øjeblikket med en rabat på 11,3 % i forhold til den realiserede pris, hvilket betyder, at den gennemsnitlige markedsdeltager nu er under vandet på deres position,” skriver Glassnode.

Kilde: Glassnode.

Ethereums æter har klaret sig endnu værre i løbet af den sidste dag. Med prisen 8,96% lavere end i går, handles mønten nu til $1.112,11. Binances BNB har oplevet et meget lignende prisfald på 8,37 %, mens Cardanos ADA har klaret sig en smule bedre og har kun tabt 4,81 % af prisen i går. XRP er faldet med 6,35 %, mens Solana SOL er faldet med 11,68 %.

Store metaverse-mønter har også oplevet betydelige prisfald. Med handelsvolumen, der styrtdykkede med 13,03 %, og markedsværdien faldt med 3,38 %, har NFT-relaterede kryptovalutaer absolut set bedre dage.

🔥 Anbefalede:  Hotstar Business fra IPL - en analyse af dens enorme vækst på kort spænd

Flow, mens det stadig er den bedste metaverse kryptovaluta, har mistet 11,24% af sin værdi i løbet af de sidste 24 timer. Prisen på Decentralands MANA er faldet med 9,57%, ApeCoin med 12,90%, Tezos med 9,66% og The Sandbox’s SAND med 11,43%. Der har dog været nogle prisspring, herunder prisen på Yield Guild Games YGG, der er steget med 9,14% og Immutable X IMX med 3,64%.

Prisen på Metaverse Index MVI har ligeledes lidt et fald. Ned med 8,79% handles tokenet nu til $39.

Læs relaterede indlæg: