MPost Markets: Kryptoer i rødt; bitcoin-prisen forbliver relativt stabil

Følgende artikel hjælper dig med: MPost Markets: Kryptoer i rødt; bitcoin-prisen forbliver relativt stabil

Metaverse Markets gennemgang

Priserne på kryptovaluta er faldet, men der har ikke været nogen store prisændringer.

Bitcoin er faldet med 3,31 %, men prisen er forblevet relativt uændret sammenlignet med den for syv dage siden – den er kun faldet med 0,67 %. Bitcoin handles nu til $21.936,98.

Bitcoin syv-dages diagram.

Ethereums ether har også oplevet et prisfald, og mønten er faldet med 4,98%. Ved at handle til $1.528,24 er prisen også relativt stabil sammenlignet med de turbulente kursændringer i løbet af de sidste par måneder.

Binances BNB-pris er faldet med 2,89 %, mens XRP og Cardanos ADA har oplevet mere markante prisfald på henholdsvis 4,50 % og 6,40 %. Solana SOL og Dogecoin DOGE priserne er faldet med cirka 5%. Priserne på Convex Finance CVX, Lido DAO LDO og Curve DAO Token er faldet mest i løbet af de sidste 24 timer med et fald på 12,36%, 9,21% og 9,15%.

Metaverse kryptovalutaer er også i minus. ApeCoin APE har oplevet et relativt lille prisfald på blot 0,77 %, mens priserne på Flow og Decentralands MANA er faldet med henholdsvis 7,15 % og 6,59 %. Sandbox SAND og Tezos er begge faldet med cirka 5,50 %. Blandt NFT-relaterede kryptoer med de største prisfald er der XMON, SuperFarm SUPER og AxieInfinity AXS med prisfald på 12,30%, 10,87% og 8,60%.

Der har dog også været nogle prisstigninger, hvor LTO Network noterede en prisstigning på 7,31 % og UFO Gaming USO steg med 6,35 %. Alethea Artificial Liquid Intelligence ALI og YooShi har også oplevet prisstigninger, en stigning på cirka 6,35 %.

🔥 Anbefalede:  MPost Markets: De fleste kryptovalutaer i det grønne

Mens kryptovalutaer for det meste er i minus, virker deres priser stadig relativt stabile. Der har ikke været noget større prisfald i weekenden, og der er håb om mindre prisudsving i fremtiden, når vi langsomt bevæger os væk fra kryptovinteren.

Læs relaterede indlæg: