MPost Markets: Bitcoin lukker måned i grønt; kunne nå 30k hurtigt, siger analytiker

Følgende artikel hjælper dig med: MPost Markets: Bitcoin lukker måned i grønt; kunne nå 30k hurtigt, siger analytiker

Metaverse Markets gennemgang

For første gang siden marts lukkede Bitcoin en måned i grønt. Mens kryptovalutaer i dag er i minus, kan dette snart ændre sig. Det ser ud til, at vi starter hver mandag med et prisfald, uanset hvordan kryptovalutaer klarer sig i løbet af ugen. Ifølge en kryptoanalytiker fra Genesis Volatility kan vi dog forvente at se nogle prisstigninger snart.

Bitcoin starter ugen i negativ retning. Ned med 2,45 % handles mønten til $23.209,17men mønten har stadig set en prisstigning i løbet af de sidste syv dage.

Bitcoin syv-dages diagram.

Ifølge en Genesis Volatilitet analyse, kan bitcoin være på vej til at nå $30k. “Der er et stort ophobet købspres i risikoaktiver, inklusive krypto. Aktie FANG-diagrammer ser ud til at kunne eksplodere højere, og krypto kunne gøre det samme.

“Opadgående modstand bliver stadig fundet efter min mening … og det betyder, at BTC kan komme tilbage op til $30k (eller tæt på det) i en fart, hvis dette risiko-rally fortsætter.” Denne forudsigelse går hånd i hånd med, at renterne på amerikanske inflationsindekserede værdipapirer, som historisk har bevæget sig i den modsatte retning af bitcoin, falder, CoinDesk rapporter. Ti-årige realrenter er tæt på nul, mens de to- og femårige realrenter allerede er negative. Alt dette lover godt for kryptovalutapriser.

Lad os dog tage et kig på andre kryptovalutaer. Ethereums ether oplever også et lille kursfald på 3,01%, der handles kl. $1.662,55. Tilsvarende falder Binances BNB med 2,22 %, XRP med 3,50 % og Cardanos ADA med 3,26 %. Solana SOL klarer sig endnu værre og oplever et fald på 5,06 %.

🔥 Anbefalede:  11 kreative måder at give til velgørenhed: Gør en forskel i dit samfund

Metaverse kryptovalutaer er lidt blandet i øjeblikket. Mens ApeCoin APE oplever en prisstigning på 6,74%, er Decentralands MANA ikke så heldig, ned med 4,16%. Sandboxens SAND og Axie Infinity er også i negativ retning, idet de ser fald på henholdsvis 3,86 % og 4,79 %.

ApeCoin er ikke den eneste NFT-relaterede kryptovaluta i det grønne. Phantasmas SOUL har set et prisspring på 20,38%; i mellemtiden oplever WAX WAXP og Star Atlas DAOs POLIS mindre prisstigninger på henholdsvis 6,85 % og 4,88 %.

Mens prisen på Metaverse-indekset er faldet en smule i løbet af de sidste 24 timer, har den stadig ikke mistet alle sine weekendgevinster. Med prisen faldet med 4,8%, handles tokenet nu til $44,85.

Læs relaterede indlæg: