MPost-markeder: Kryptovalutaer går ind i konsolideringsperiode

Følgende artikel hjælper dig med: MPost-markeder: Kryptovalutaer går ind i konsolideringsperiode

Bitcoin stabiliserer sig, men der er ikke meget mere positive nyheder om den nuværende situation på kryptovalutamarkederne. På plussiden oplever både Bitcoin og BNB en syv-dages prisstigning.

Alle større kryptovalutaer forbliver dog i minus, hvor Bitcoin handles til $29.164,71 i skrivende stund, 2,13% ned fra i går. Ethereum oplever et mere alvorligt fald på 7%, fra gårsdagens pris på $1.976 ned til $1.837,87 og tyder på lavere aktivitet i kæden.

Ifølge en seneste rapport af Glassnode-teamet går markederne nu ind i en periode med konsolidering. I betragtning af “den længste sammenhængende række af røde ugentlige stearinlys i historien”, frygter Glassnode yderligere ulemper hen ad vejen.

“Når vi ser på kæden, kan vi se, at både Ethereum- og Bitcoin-blockspace-efterspørgslen er faldet til flere års laveste, og hastigheden for afbrænding af ETH via EIP1559 er nu på et historisk lavpunkt,” hedder det i rapporten. “I kombination med dårlig prispræstation, frygtindgydende prissætning af derivater og overordentlig mangelfuld efterspørgsel efter blokplads på både Bitcoin og Ethereum, kan vi udlede, at efterspørgselssiden sandsynligvis vil fortsætte med at se modvind.”

Avalanche AVAX og Zcash ZEC oplever et markant prisfald på mere end 14%. Mens TerraUSD UST formåede at få noget af sin pris tilbage, er den igen i minus med en pris på $0,09, hvilket betyder, at der stadig er lang vej igen, før den når $1, og faldet på 13,51% gør ikke stablecoin nogen tjeneste. .

Crypto’er, der bruges i NFT-rummet, klarer sig heller ikke meget bedre. Bortset fra The Sandbox’s SAND, som har oplevet en stigning på 5,7 %, falder alle andre møntpriser. Flow faldt 6,45%, ApeCoin APE 10,11%, Decentralands MANA 2,37%, mens Tezos 5,04$.

🔥 Anbefalede:  Bilproducenter som Audi og Volkswagen arbejder på at bringe VR-oplevelser ind i din bil

Læs relaterede indlæg: