MPost-markeder: Krypto-volatiliteten fortsætter

Følgende artikel hjælper dig med: MPost-markeder: Krypto-volatiliteten fortsætter

kryptovolatilitetFoto af Moose Photos. Kilde: Pexels.

Krypto-volatilitet fortsætter med at plage investorer, hvor bitcoin-priserne forbliver ustabile, og eksperter mener, at det bearish marked er kommet for at blive længere.

På trods af faldet til så lavt som $28.702 i går, er bitcoin-prisen tilbage til at svinge lige under $30.000-mærket. I skrivende stund er det $29.460,42 og oplever en lille stigning på lige under 1%. BNB ser også ud til at klare sig en smule bedre end i går, med en lille stigning på 1,35 % og en pris på 326,49 USD. På den anden side forbliver både Ethereum og XRP i minus, dog ikke så meget som i går.

Mønter, der bruges til NFT’er, klarer sig heller ikke meget bedre, med Flow, ApeCoin, Decentralands Mana og Tezos alle i rødt. SuperRare og BakeryToken oplever på den anden side et massivt hop i priserne på henholdsvis 25,16% og 21,13%.

Det er bestemt for tidligt at sige, om markedet er ved at stabilisere sig. Ifølge forskningschefen hos Valkyrie Josh Olszewicz er vi stadig ikke ude af skoven, og bitcoin-priserne kan stadig falde.

“Det her [movement to hit bottom] vil formentlig tage mindst hele 3. kvartal, måske også 4. kvartal, hvis det skulle ske i år, siger Olszewicz. CoinDesk.

Det er en ret dyster prognose for dem, der håber på et bullish marked. Olszewicz mener, at institutionelle investorer kan stå bag prisfaldet på grund af bevægelsen i kæden.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Nestles marketingstrategier: Opbygning af tillid, øget salg