MPost-markeder: Bitcoin-prisen stagnerer

Følgende artikel hjælper dig med: MPost-markeder: Bitcoin-prisen stagnerer

Metaverse Markets gennemgang

Priserne på større kryptovalutaer er stagnerende, men der er mere markante stigninger i priserne.

Prisen på bitcoin er steget med 1,36% og handles til $20.598,03. Ethereums ether er steget med 3,22 %, Binances BNB er steget med 5,91 %, Cardanos ADA med 1,16 % og XRP med 2,50 %. Prisen på Solana SOL er steget med 5,79%. Nogle kryptovalutaer har dog oplevet meget større stigninger. Polygons MATIC er steget med 25,22%, THORChain’s RUNE er steget med 13,58%, og Enjin Coin ENJ er steget med 12,55%.

I mellemtiden klarer de øverste metaverse-mønter sig meget bedre. Decentralands MANA har oplevet en stigning i prisen på mere end 10%, mens Flow er op med 8,48%. ApeCoin APE er også på vej op med 6,96%, mens prisen på Theta Network THETA er steget med 4,51 og Tezos’s -4,44%. Sandboxen har oplevet en imponerende prisstigning på 13,14 %, men det er SuperRares RARE og Unisocks SOCKS, der har oplevet de største prisforbedringer – på henholdsvis 29,36 % og 22,94 %.

Med priserne på NFT-relaterede kryptovalutaer ser Metaverse Index-prisen også en forbedring. Op med 9,07% handler MVI nu til $38,87.

Både Deutsche Bank og Citi ser en 50% chance for recession, som Deutsche Bank AG’s administrerende direktør advarer offentligheden, Bloomberg skrev.

“Jeg vil i det mindste sige, at vi har 50 % sandsynlighed for en recession globalt,” sagde Deutsche Banks CEO. I USA og Europa er “sandsynligheden for en recession, der kommer i anden halvdel af 2023, samtidig med at renterne stiger, naturligvis op i forhold til de prognoser, vi havde før krigen [in Ukraine] brød ud.”

🔥 Anbefalede:  MPost-markeder: Bitcoin-prisen falder under $30K-mærket

Kryptovalutamarkedet stabiliseres muligvis ikke, før frygten for recession aftager, hvilket betyder, at der stadig kan være en lang ventetid foran os, før vi ser bitcoin-priserne nå de højeste højdepunkter igen.

Læs relaterede indlæg: