MPost-markeder: Bitcoin forbliver stabil; cryptocurrency priserne fortsætter med at stige

Følgende artikel hjælper dig med: MPost-markeder: Bitcoin forbliver stabil; cryptocurrency priserne fortsætter med at stige

Metaverse Markets gennemgang

Mens de fleste kryptovalutaer fortsætter den opadgående tendens, er bitcoin-prisen forblevet relativt uændret i løbet af de sidste 24 timer. Det handles i øjeblikket til $22.022,88, et fald på kun 0,06% i løbet af de sidste 24 timer.

Ethereums ether oplever på den anden side stadig prisstigninger. Selvom den ikke har oplevet et så stort prisspring som i går, er den stadig ved at genvinde sin pris pænt. En stigning på 4,80 % er møntens pris nu $1.544,06. I løbet af de sidste syv dage har ether oplevet en prisstigning på 44,65 %.

Ligesom i tilfældet med bitcoin er priserne på Binances BNB og Cardanos ADA stort set uændrede, op med en kvart procent, mens XRP har set et lille prisfald på blot 0,87%. Solana SOL, på den anden side, er en anden mønt, der ser en ret anstændig prisstigning, op med 9,36% i løbet af den sidste dag og 33,64% i løbet af de sidste syv dage.

Syv-dages Solana-diagram.

Der er nogle mønter med endnu mere imponerende prisstigninger, inklusive Fantom FTM, op ​​med 16,65 %; Bølger, op med 15,62%; og NEAR-protokollen, en stigning på 14,11 %.

NFT-området oplever også prisstigninger. Flow er op med 9,75%, mens ApeCoin mister 1,83% af sin værdi. Sandboxens SAND er steget med 7,68%, Decentralands MANA med 6,41% og Tezos med 3,06%. Verasity VRA har oplevet den største prisstigning ud af alle metaverse-mønter, en stigning på 40,89%, men det er ikke den eneste kryptovaluta i NFT-sfæren, der har oplevet et stort prisspring. Yield Guild Games YGG, NFTX og UFO Gaming har alle oplevet imponerende prisstigninger på henholdsvis 33,85 %, 32,71 % og 22,91 %.

🔥 Anbefalede:  81 artesanías más rentables (¡por experiencia personal!) 2023

Desværre er det ifølge specialister alt for tidligt at fejre prisstigningen. Med forbrugerpriserne konstant stigende, inflation nået sit højdepunkt siden 1981, og den truende frygt for recession, vil kryptomarkedet forblive ustabilt.

“Jeg er bullish på kort sigt, som en uge eller to, men efter det skal du være forsigtig, fordi du stadig har alle disse makroøkonomiske modvinde,” fortalte Hassan Bassiri, VP, porteføljeforvaltning for asset management-firmaet Arca. Coindesk. Han bemærkede også, at der ikke er nogen ny kapital, der kommer ind i cryptocurrency-området. “Det er bare os, der handler mod hinanden.”

Dog den nyeste Glassnode rapport tyder på, at markedsopsvinget måske begynder. “I øjeblikket er 54% af overførselsvolumen i tab (46% i overskud), hvilket er meget tæt på genopretningsniveauerne for 2015/18.” Hvis det er tilfældet, kan det værste være bag os.

Kilde: Glassnode.

Læs relaterede indlæg: