Mosaic lancerer nyt 360º scanningskamera

Følgende artikel hjælper dig med: Mosaic lancerer nyt 360º scanningskamera

Mosaic lancerer nyt 360º kameraMosaic X kamera. Kilde: Mosaic51.

Mosaiket VR-firma baseret i Prag, lancerer et nyt og bedre 360º kamera: Mosaic X.

Metaverse kræver mange teknologiske løsninger. Noget af teknologien er her allerede; noget af det er stadig under udvikling. VR- og AR-løsninger bliver stadig opgraderet, og der er bare noget af den hardware, vi har brug for. Der er noget andet, vi skal bruge for at skabe metaversindhold – metaversekameraer.

Tilbage i 2018 bemærkede et team på tre, at der var et alvorligt problem, der forhindrede en bredere anvendelse af geospatial og 360º billeddannelse og kortlægning: manglen på et godt kamerasystem tilgængeligt på markedet.

Mosaic så nichen og sprang ind. Tilsyneladende gør de noget rigtigt, da Mosaic er vokset fra et garagetravl til et stabilt, cash flow-positivt firma med et team på 16.

Mosaic X er den nye iteration af det originale produkt, som Mosaic skabte. Stadig lige så let at bruge, produktet har et alt-i-én-design. Hvad der imidlertid er anderledes, er globale lukkerbilledsensorer og -optik, sub-millisekunder synkronisering og præcis udløsning fra eksterne sensorer. Denne enhed kan optage billeder i høj kvalitet og indsamle store mængder præcise data.

Endnu et mosaikprodukt i aktion.

“Vi har stille og roligt bygget Mosaic i de sidste par år og har skabt os et stort navn inden for geospatial / street mapping / metaverse 3d-scanningsindustrien, og er i bund og grund blevet det foretrukne opgraderingssystem for virksomheder, der ønsker at kortlægge byer og lande i bedre kvalitet, end de gjorde før,” sagde CEO Jeffrey Martin.

Enheden kan scanne i 360 grader ved motorvejshastigheder, hvilket gør den til en af ​​de bedste af sin slags i VR-rummet. Produktet fås til Forudbestil nu.

360 sampleº i reduceret opløsning.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Uvildig korrekturlæsning hvor som helst anmeldelse: Er det det værd? (2023-vejledning)